Friday, March 11, 2011

Home » migrain lagi..

migrain lagi..

semalam aku MC..
kena serang migrain..
dah lama tak kena, sekali kena haaa hambikkk ko..
siap muntah segala..

so, lunch time semalam en asben balik jap hantar aku pegi klinik panel..
dapat MC..
hehhe..
ni lah segala jenis ubat yg memang dah banyak jadi koleksi..
tiap kali jumpe doktor, ubat yg same je dapat..

hari ni keje..
tapi still tak boleh jalan laju laju lagi..
kepala masih berdenyut lagi ni..
perut pun tak boleh biar lapar lama lama..
nnt gastrik berjangkit jadi migrain..
huhu..

oooo..
update sikit pasal GA aku ni..
giler laju geng geng GA ni ekk..
baru 2 hari, tapi dah 60 lebih penyertaan tu..
syabas korang2 semua..
terima kasih sudi join GA aku ni ekk..

oklah..nak breakfast dulu..
perut tak boleh biar lapar..
hehe..:)

10 comments:

  1. aduhai,sian nya dia

    take care

    GA insyAllah Pia join ye

    ReplyDelete
  2. --> pia
    tq..

    join jangan tak join..
    hehhe..:)

    ReplyDelete
  3. take care...mmg ada sejarah migrin ye??? jgn lupa makan ubat...

    ReplyDelete
  4. --> kak bad
    sejarah family takde..saya sorang je yg ade migrain ni..ubat tu mmg dah jadik bestfriend dh kak..
    cume lepas kawen ni je macam malas sikit nk makan ubat..ehhehhe..

    ReplyDelete
  5. aku kalau kene migrain mmg lengkap dgn muntah segala.. mmg terabai rmhtgga dibuatnya.. huhuhu!!


    ha.. sok2 jgn slow sgt pulak announce pemenang.. sbln GA tamat.. result tak kuar2 gak... kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  6. --> kak ngah
    aku pun dah hampir terabai rumah tangga jugak tu..nasib baik rumah ada tp takde tangga..
    hehhe...

    tulah kak ngah..insyaAllah tak kot..
    sebab hadiah dah ade..tunggu sampai kt tangan je..
    ingat nak cepatkan tarikh tutup GA ni..hehhe..

    ReplyDelete
  7. migrain?? huhu mmg sakit kan? kalau dtg berdenyut tu kena tutup muka or duk dalam gelap....

    ReplyDelete
  8. huhuh...xpnh ag kena migrain 2 cm ne..tp tau rasanya cm ne...
    take k...

    ReplyDelete
  9. --> farah
    betul3..kadang tak boleh dengar bunyik langsung..sejuk sangat pun tak boleh..huhu..

    --> nur suhaiza
    tak payah kena lagi baik dik..

    tq..:)

    ReplyDelete
  10. balik rumah rehat ye, en.as, sila masak :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute