Friday, March 11, 2011

Home » » Muhammad Adam Rayyan..~video~

Muhammad Adam Rayyan..~video~

hai..sejak dah jadik geng dengan You Tube ni banyak pulak entry guna video ekk..
hehhee..
ni lagi satu video anak buah yang ke 4 aku ni..
muhammad adam rayyan..
masa ni baru 21 hari..
tapi besor macam 2 bulan dah...

layan jelah ekk..
sape rajin, boleh klik button Play tu..
kalau tak rajin, tak yah..
huhu..
aku tengok syok dok record budak ni, dia pun tengah syok 'buat projek'..
sabor jelah..
adam..adam...

2 comments:

  1. alololo.... nguap dia...ehehee

    rambut tu x boleh blah, nak gak wat stail beckham... :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute