Friday, March 18, 2011

Home » » ni n3 mengidam..

ni n3 mengidam..

kehkehkeh..
nak kata pembawakan budak, aku tak de or belum bawak budak lagi pun..
ni namenye teringin tahap tak boleh nak kawal lagi ni..
aku nak pergi sini..
name je orang pahang, tp sekali pun tak pernah pegi..
hampeh..
tak tau kenape minggu ni keje aku dok Google pasal Cameron Higlands ni..
siap dah tau tempat2 best kena pegi..
hotel mane yg murah..
yg mahal taknak tau..
hehe...

kalau nak pergi kena ikut Simpang Pulai..
diorang kate jalan tak bahaya sangat berbanding kalau ikut Tapah..

apa lagi ekkk..
pasar malam yang best tu..
hari isnin ada ladang teh yang tutup..

kalau nak beli cenderahati kt mane..
nk makan sedap kt mane..

ehhh..banyaklah yang aku dh Google..
pastu makan hati sorang2..
kehkehkeh..

pastu dok terliur tengok diorang tempek gambar makanan yg super lazatttt...
contoh macam ni haaa...
waffle strawberry..
strawberry sundae..
yang ni paling tak boleh tahan tengok ni..
strawberry coklat..
adooiiiiii..

sehingga menjilat screen...
huhu....
opss...semua gambar ehsan Google..

en asben, jom lah kite pegi Cameron Highland ni..
lupekan kebizian anda tu sekejap..
ambooiiii..bz memanjang..
ade je kejenya setiap minggu..
huhu..

oklah..
nak sambung Google pasal Cameron Highland lagi ni..
bye..

24 comments:

  1. Amin,hehe

    pia penah naik 2x,dah kawen baru sampai sane hehe

    eskem tu sedap,masam2 gitu

    ReplyDelete
  2. --> pia
    huhuhu..jeles ngan Pia..

    eskem tu dlm gmbar pun dh sedap..
    ape lagi dh rase..
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. Kak Munna pun baru naik sekali je... hari tu balik hari ... lepas ni teringin nak pergi sana overnigt kat sana mesti best... klu dah pergi sekali mesti nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  4. alahai ciannya linda..jom pegi ngan nur mggu depan..ada kursus kt sana..hehe

    ReplyDelete
  5. --> kak munna
    tulah kak..sehari tak sempat nk keliling CH tu..
    pastu nk pegi pasar malam tu..hehehe

    --> Nur
    nk ikut..nk ikut...hhehehe..

    ReplyDelete
  6. ikut la raub, kat sg koyan tu..jalan baru..tapi kalu dari KL x berbaloi plak nk pusing ke sane, huhu..

    ReplyDelete
  7. g la bercuti..mmg best!!..lg2 dpt petik stroberi sendiri..hihihi..;)

    ReplyDelete
  8. akak, sy pon xpernah smpi situuu. mcm akak jgk teringn nak pergi tp simpan dl hajt tuh. huhu.

    ReplyDelete
  9. --> muni
    ooo..dr raub tu pun boleh jugak ekkk..kirenya kalau ko balik raub senang jelah ekk nk pegi CH ni..
    kalau dr KL jauh la nk pusing balik..hehehe..

    --> didot
    haaaa...harga stoberi petik sndiri ni pun sy tau jugak ni..1kg dalam rm 40 inggit kan..hahahahha...

    --> noraim
    takpe..kalau tak boleh pegi time bujang ni, tnggu lepas kawen nnt ekk..kite bodek asben kite sampai dapat pegi..kehkehkehkkkeeehhh....

    ReplyDelete
  10. sama la..akak pun mengidam nak pergi ke cameron highland tapi tak pegi-pegi juga.Plan nak pegi bulan 5 ni tapi rasanya ada keja lagi penting dari pegi cameron tu yang nak buat hu3

    ReplyDelete
  11. adeh sodapnya terliur sy tgk. sy pun x pernah jejak kaki lg ni. time kecik2 dulu lupa dh pernah pegi ke tdk huhuhu

    ReplyDelete
  12. aduhai....xthan la tgok strawberry choclate 2!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. yup :)

    http://munies.blogspot.com/2011/02/ch.html

    ReplyDelete
  14. --> jieda
    mmg kak..kadang2 ape yg kite rancang ni susah nk jadik..

    --> halen
    yg mane satu terliur tengok ni..
    hehehe...
    sy kecik2 dulu pun tak penah pegi..huhu..

    ReplyDelete
  15. --> nor suhaiza
    kan kan kan..tak menahan,..hehehhe..

    --> munies
    jap..nk p baca..hehehe..

    ReplyDelete
  16. pastikan tak pergi time cuti sekolah. jem gilerrr kat atas sana. kang tak nmpk stroberi.. nmpk org punya kaki je

    hihihi

    ReplyDelete
  17. abg.as, kasihanilah isterimu itu :D

    ReplyDelete
  18. eh eh samalah kita.. duk ngidam nk pegi CH nih.. hubby bz manjang.. tp dia dh janji nk bwk jun nih.. yea yea.. jom jom..

    ReplyDelete
  19. --> KTS
    kehkehkeh...ok2..aku take note..aku takmo lah pegi jauh2 sekadar nk tengok kaki org jekkk..hehehheh..

    --> juliet
    abggggg..dengar tak tu...ade org suruh kesian kt syg ni...hehhehe..

    --> mrs gee
    yeaa yeaa...jom pegi sama2 nak..hehehe..

    ReplyDelete
  20. boleh tercirit mkn bende2 nie....

    ReplyDelete
  21. kakchik dah 4 kali ke Cameron Hghland. Ni teringin nak gi lagi. Bila la agaknya bakal berpeluang ke sana lagi?? Terasa CH melambai-lambai memanggil KC.

    ReplyDelete
  22. teringin jugak nak kesana tak sampai2 lagi ..

    ReplyDelete
  23. sedap nyerr.........

    jom kite google menggoogle..
    ehehehe :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute