Wednesday, March 2, 2011

Home » » sejarah sudah berulang..

sejarah sudah berulang..

entry basi..hehe...

sabtu (26 february 2011)
Sport Planet Ampang
Kelab Ambank Group (KAG) Futsal Tournament 2011
yang main ni staff² Ambank area KL je kot..

aku macam biase la haruslah ikut..
penjaga beg yang setia..
hehe..

aku tak tau nak cerita macam mana..
tengok gambar jelah ekk..
en asben yang botak..
en asben pakai jersey no 22 tu..
ni masa semi final kot..
sepak mula dari pihak lawan..
main punye main, last² en asben dapat jaringkan satu gol..
tapi terus terduduk dah..
sejarah lame berulang lagi la..
cepat² kawan² en asben angkat keluar..
budak² Mahamas tengah rawat kaki en asben..
langsung tak boleh main dah lepas tu..
tengok kaki dah berbalut..
masa ni tengah tunggu majlis penyampaian hadiah..
walaupun tak sampai ke final, jadilah main suka² kan..
team Pemistar dari AmAssurance Jalan Lumut..
satu company tapi lain² department..
rm 900 utk semi finalist..
divide 8 orang..
dapat lah seratus lebih sorang..
jadilah kan..
beserta ini juga..
ape orang panggil ni ekk..
en asben dah siap² letak dekat rak TV..

tu je..
mekasih sudi skroll sampai bawah ni..
hehe..:)

9 comments:

  1. suroh cik abg awk rilex dulu dari aktiviti ni,cian lutut(btl ke?)dia kan?

    ReplyDelete
  2. wahh aktiviti yg sihat ni walau kena jaga beg je heehee

    ReplyDelete
  3. Have a nice day and if you have some time than visit me and $mile me at http://adsense-adword-info.blogspot.com/
    thanks

    ReplyDelete
  4. --> pia
    en asben dah kena kuarantin dr main bola ni..sebulan tak boleh main bola..

    --> farah
    hehehhe..tulah pasal..jaga beg ni pun penat..sebab bukan beg en asben je kene jage..beg kawan2 dia sekali..adoiii...

    --> juliet
    nan adooo..en asben dah buat bayar yuran pegi memancing tengah bulan ni..huhu..

    --> zana
    boleh la..main suka2 je kan..
    tapi kalau dapat lagi banyakk, i like...heheheh..

    ReplyDelete
  5. ni la sukan org lelaki...mana leh tinggai sukan ni..hoho~

    ReplyDelete
  6. ler.... mmg sejarah x wape lama la, berulang kemali... :P

    jadi la, dpt gak saguhati yea.... ada kenangan tu sempena jaga beg...hehehe

    ReplyDelete
  7. heee...saket jew nampak tuh...tapi puas hati sebab xbalik dengan tangan kosong kannn..^_^

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute