Tuesday, March 1, 2011

Home » » terima kasih YanaMIB..:)

terima kasih YanaMIB..:)

terima kasih cik penganjur aka YanaMIB..
len kali boleh la buat GA lagi..hehe..
act, hadiah dah sampai semalam..
nilah hadiahnya..

nk tengok cara pakai boleh lah terjah blog cik penganjur ni..
nk shopping terus kt sana pun boleh..

semalam dah try pakai..
memula tepek kt hidung sendiri pastu tepek kt hidung en asben pulak..
aku ada amik gmbar tapi en asben dah warning jangan masukkan dalam blog..
macam tau tau je..
kihkihkih...

7 comments:

  1. yeyy dh smpi akhirnya..hope yu and ur hubby suka la tepek² mask ni kt muka yeh..hehe~ =)

    ReplyDelete
  2. --> yana
    hehehe..memang suka pun..time kasih yer..:)

    ReplyDelete
  3. ohh mask.. bestnyee.. dah lame xpakai mask

    ReplyDelete
  4. --> IQ
    saya pun dah lame tak pakai mask..hhheee..ni yg syok sangat bile dapat pakai ni..

    p/s : kenapa tak sampai ke blog ibu qaleesya pun bile klik link tu..

    ReplyDelete
  5. tahniah sbb menang.. mask ni kena rajin pakai.. org kata elok pakai seminggu 2 kali.. tp zana selalu skip.. kdg2 seminggu sekali jer.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. lama giler aku tak tepek mask kat muka


    .
    .
    .

    .
    .
    faham tak maksud stetmen aku tu???


    .
    .
    .
    .
    .
    .

    maksudnya,
    tunggu apa lagi. tepek aar mask tu kat muka aku plak. takkan en as je ko rajin tepekkan


    hihihi

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute