Friday, April 8, 2011

Home » » asleenda 1st GiveAway ~ TUTUP

asleenda 1st GiveAway ~ TUTUP

Ok..
dengan segala hormatnya asleenda 1st GA ditutup..
terima kasih banyak² kepada semua yang bagi support
dgn men 'join' kan diri dalam GA aku ni yer..

insyaAllah petang ni aku listkan semua nama² peserta yang amik bahagian dalam GA ni ok..
pastu insyaAllah Isnin (11 april 2011) aku umum kan pemenang..
hadiah semua dah ade..
cume belum bungkus je lagi..

pastu sebab yang nk cabut undi tu, en asben..
kena tunggu masa dia free la kan..
lainlah kalau ada anak, boleh lah suruh anak yang cabut..
ye tak?

ok semua..
diharap sabar menunggu..
hehe..:D

8 comments:

  1. dah lame hjr x jenguk blog & BW so xsempat ler nak menjoinkan diri... huuu... anyway gud luck sumer... :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute