Saturday, April 2, 2011

Home » » asleenda 1st GiveAway ~ update 4

asleenda 1st GiveAway ~ update 4

ok..
mate aku pun dah naik juling dah ni..
ni update nama peserta yang join GA aku..
memang tak sangka ramai giler yang join..
pa pe pun terima kasih korang yer..
tanpa support dari korang tak kemana GA aku ni..
hehe..

101) anne norain
104) dekcik
106) dodot
108) akma
111) kehelan
116) isma
123) yat
126) chara
128) lili
130) husna
133) juelee
134) yana
135) dea
138) azleen
140) sofiaHB
141) alycia
149) sarah


sila lah cek yer..
kalau nama korang takde lagi dalam senarai kt atas tu,
sabar lagi yer..
ade lagi yang belum aku senaraikan..
bawak2 bersabar..

ok..have a nice holiday semua..:D

4 comments:

  1. ada la nama akak, ramainye..ada can ke menang ni..

    ReplyDelete
  2. nama sy salah la kak.. bkn anne norain.. anne nurain<--yg betul..
    hihihi..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute