Saturday, April 30, 2011

Home » » asleenda 2nd Giveaway ~ CLOSED ~

asleenda 2nd Giveaway ~ CLOSED ~

dengan segala hormatnya asleenda 2nd Giveaway DITUTUP..
terima kasih kepada semua yang dah join..
tak sangka ramai jugak yang join walaupun aku dah bagitau hadiah utk GA ni cuma ada dua je..
terima kasih banyak² yer..
korang memang best..

korang boleh check nama dan link GA dekat sidebar kiri blog ni..
kot² salah ke..
ape² inform kt komen yer..

sekarang ni bagi masa untuk aku cari pemenang yer..
pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni..
tapi bagi ruang utk aku rehat dulu yer..
puan blog nk bercuti..
hehe..

sabar menunggu yer..:D

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. oopss,,sori.. igtkn dh join GA nie, rupenye xjoin lak.. aih, lupe nk join, huhu~... T_T

    ReplyDelete
  3. cik leenda, npe nama cik yaya di boldkan? cik yaya x sah ke nak join GA cik leenda ni? ada yg x ckup syrt ke? alah, bg lah pluang kat cik yaya btul kan mne yg silap.. nak join jgak GA ni

    ReplyDelete
  4. ala dh join smlm sblm tutup..tp nme x ad pon =,(

    http://aquazeyra.blogspot.com/2011/04/asleenda-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. seday la gini...sob...sob..sob =,(

    ReplyDelete
  6. ada dh nama... harap2 ada luck lah.. hehe

    ReplyDelete
  7. alahai...dh follow blog tapi lupa nk join...huhuhu...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute