Monday, April 18, 2011

Home » , » bubur kacang durian..

bubur kacang durian..

sambut 6 bulan perkahwinan dengan bubur kacang durian..
kau mampu?
kehkehkeh..
soalan mintak pelempang...

en asben tanya nak kek ke..
haha..takde selera nak makan kek time hujan ni..
cume teringin nk makan bubur kacang durian je..

kalau beli kt kedai, dapat makan sikit je..
kalau buat sendiri, makan sampai lebam..
sementara en asben keluar pegi beli santan dengan durian,
aku dah rebus kacang hijau..
beli durian rm 10 dua bijik tu je..
jadik lah kan..
itu pun dah banyak dah tu..

ni lah hasilnya..
satu periuk makan berdua..
pagi petang siang malam jadi desert..
kehkehkeh..
ade sikit lagi kt umah tu..
aku bekukan..
dah jadik ais krim kot..
balik ni boleh makan ais krim bubur kacang pulak..
hehe..

14 comments:

  1. buh dalam plastik eskrem mesia tu.. lagi bes..
    klasik!

    ReplyDelete
  2. akak takleh makan bubur kacang hijau..mesti sakit perut..nape eh

    ReplyDelete
  3. feveret aku ni bubur kacang. lama tk makan eskrem bubur kacang.

    ReplyDelete
  4. selamat makan. maksu ngan paksu chot tak gemor makan durian :)

    ReplyDelete
  5. wahh... sodap nye... terliurrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  6. nak sikitttt

    sedapnyeee

    sukeeeeee

    ReplyDelete
  7. bestnya... klu ptge pekena bubur ni mmg best... jadi aiskrim mesia lagi best...klu banyak boleh juag 0.20 sebatang

    ReplyDelete
  8. ishhh sodapnyaa... buat lapor nie..

    ReplyDelete
  9. mmmmm sedaaaaap..terlio lak..kakNo tak pernah lagi campor kacang dalam tu...biasa kakNo campo pulut hehe..sedaaaaap!

    ReplyDelete
  10. hehe...bubur kacang taruk durian memg best tu..yummy2

    ReplyDelete
  11. Tak patut2... febret tu.. lg 1, blog awk ni cantek sangat.. mane awk download template?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute