Friday, April 15, 2011

Home » » Cabutan akan dibuat lagi..

Cabutan akan dibuat lagi..

ok..
disebabkan ada sorang pemenang yang tak bagi respond,
aku buat satu lagi cabutan..
nak carik sorang je lagi..

kepada pemenang yang dah bagi detail tu,
harap bersabar yer..
sebab kalau boleh aku nk pos sekali harung je hadiah² tu..
yelah, bukan aku yang pegi post office..
en asben yang bakal aku kerah..
huhu..

tunggu ekk..
tak lari gunung di kejar..eh..

9 comments:

  1. gunung dah lari tu....huhu...

    ReplyDelete
  2. salam.maaf mas lambat email..mas sakit mata maklum ler cuaca sekrg ..

    ReplyDelete
  3. kne kat Oni memang best gilerr tu ..

    ReplyDelete
  4. dah ade pemenang ye??? xde rezeki la ehheheh

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute