Wednesday, April 6, 2011

Home » » Kaunter kritik dibuka sekarang..!!!!

Kaunter kritik dibuka sekarang..!!!!

surpriseeeee...

hehehe..
ade ke yang perasan umah baru aku ni ekk..
sedih giler kalau tak de sapa yang perasan..huhu..

ni semua jasa baik dan berbayar kepada cik bulat kite..
nampak tak aku dah bold perkataan berbayar tu..
maknenya aku order dgn dia lah..

ok..
sekarang ni aku nk bukak satu kaunter khas untuk korang kritik umah baru aku ni..
tak kisah lah kritikan membina ke..
kritikan membinasa ke..

ini penting sebab korang yang datang singgah umah aku ni kan...
korang yang nak baca..
manelah tau kot2 ade yang tak suke warna background blog aku ni ke..
silau bijik mate ke..
tak suke kt kartun 2 ekor tu ke..
tak suke ade rumput2 hijau tu ke..
kang cepat je korang tekan X..
huhu..

takpe..
aku no heart feeling punya..
sila lah komen dengan ikhlas yer..
insyaAllah aku pun ikhlas menerima kritikan korang tu..
haha..:D

15 comments:

  1. salam leh ker nak kutuk? haaaaaa..semua ok cantik walaupun kaler terang tapi tk jadi masaalah sebab bahagian tengah nyer putih , cuma satu jer bahagian artikle nih berbelang bee rasa cam mengacau pemandangan nak baca kalau entri tu pendek buleh baca sampai habis tapi kalau etri panjang bee tk stay kot tk boleh lah heee itu saja sekian harap tak kecik hati :)

    ReplyDelete
  2. --> puan bee
    amboi cepat je dtg mengutuk..kehkehkeh..

    ok2..takpe..
    me take note..

    --> pia
    sure or not..hahahah..

    ReplyDelete
  3. haa bab kutuk nih boleh jer..wakaka...alaa tkde tempat bee nk park blog bee disini akaun google tk leh letak blog WP tu huhu

    ReplyDelete
  4. nk kutuk ni.. cisss!! lawonye umah bru die, berseri2 tuu (ok dh abis kutuk dh)..hikhik

    ReplyDelete
  5. hamboiiii.. amik interior designer.. hihihihi!!

    not bad. ceria. cuma dinding berbelang kt tengah tu.. semak ah! kalau plain putih, better. lagipun fink ittew tak match ngn merah dinding rmh ko ni..

    ReplyDelete
  6. --> mr curly
    allaaa..kutuk lah lagi..sikit sangat tu...kehkehekhe..

    --> kak ngah
    hahahahaarusssss...

    ok2..
    2 vote kate dinding tengah berbelang ni semak..huhu..
    adoiiii..

    ReplyDelete
  7. ihh.. jelehnye. nampak cam kena suruh cik bulat watkan jugak la untuk kita. takpe... tgu makbed besalin. lepas besalin, makbed tuko tema lak.

    comel sangat blogg!!

    ReplyDelete
  8. putih merah....kaler tema as suke tuee.

    ReplyDelete
  9. chun siyul... berapa rm ni? huiii....mcm nak wat juge jew...hehehe

    ReplyDelete
  10. ok jer mate ai tengok. tetap cute.. same goes ngan tuan die..:)

    ReplyDelete
  11. heeh tukar suadah kakngah n bee sama mata empat kehkeh !!...sayang as..

    ReplyDelete
  12. cantik.. tp akak tak leh duk lama lah umah awak.. sakit mata..merah sangat lah mak ngah..

    ReplyDelete
  13. bagi ellen semuanya ok..cantik, sedap mata memandang...baik sangat2 dari template blog ellen yang entah apa 2..hehehe

    ReplyDelete
  14. suka tengok 2 kartun tu..comel...lebih berseri ngan rumput2 tumbuh subur tu..hehhehe...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute