Tuesday, April 12, 2011

Home » » Pemenang GA jatuh kepada.....

Pemenang GA jatuh kepada.....

saat yang di nanti telah tiba..
ok..masa mula² nk buat GA ni dulu, aku ingat nak cari 3 pemenang je..
pastu tengok ramai lah pulak yang join..
terima kasih yer korang..
pastu aku tambah lagi dua FM tu..
so, jadi 5 orang akan dapat FM tu..
itu je yang aku mampu..
huhu..
nampak tak tangan gagah perkasa tu..
tangan cari rezeki...
kertas undi pun aku letak dalam mangkuk ayun je..
kehkehkeh..

ok..tanpa buang masa..jom kite tengok sapa yang kena..
67) lelord
184) mas
43) pzah

ok..meh tengok sapa yang dapat saguhati pulak yer..
13) mariah
ok..
nama yang disebut kt atas ni boleh lah email detail² kt alamat email ni yer..

leenda.as@gmail.com

kalau sampai Jumaat pukul 5 petang, ade yang tak emailkan detail² tu,
undian akan di buat lagi yer..
kertas undi ade lagi dalam mangkuk ayun tu..hehe..

ok..last sekali aku nak buat ucapan sikit..haha..
aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kt korang yang sudi join GA aku ni..
walaupun korang dah tau hadiah nya tak seberapa pun,
tapi korang sudi jugak amik bahagian..
korang memang best lah..
kalau boleh, nak bagi hadiah kt semua yang join,
tapi apekan daya..tak mampu den..
hehe..

tapi..tapi..tapi..
tunggu yer kengkawan..
maybe ade lagi GA lepas ni..
tunggguuuuuuuu...
hahahahha..

35 comments:

  1. huhu~..xde rezeki kat sni gak..
    xpe la, congrats pd yg menang, korg mmg lucky!!

    ReplyDelete
  2. tahniah sape yg menang lucky draw.. hahaha...
    pasni ade lagi?.. nak join2.. hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah buat yg bertuah disini... :)

    ReplyDelete
  4. bukan rezeki yuyu.tapi tahniah pada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah suma..takde reezki kat sini

    ReplyDelete
  6. Hi...Ehmm..saya pun teda rezeki juga...Tak apa lah..next time..ada lagi kan...Tahniah pada yg menang...

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pemenang bertuah..

    jom singgah blog kakyong

    KOtak idea ku beku bila gambor tak ade :p

    ReplyDelete
  8. ala... ingat ada rezeki hari jadi.. huhhu kalah jua akhirnya... neway... tahniah kepada pemenang... tumpang gembira tuk korang... *sambil ngalirkan air mata..* huhuhu

    ReplyDelete
  9. yeaaaaa menang! maceh yek details akak dh email

    ReplyDelete
  10. hurmm.. x menang laa..
    xpa, cuba lagi pas ni..
    congrats pd yang menang! =)

    ReplyDelete
  11. tak bertuah la..
    tahniah kpd yg menang!

    ReplyDelete
  12. hehe..menang ke ni? thanks.. dah hantar details :)

    ReplyDelete
  13. terlepas ga.. huhu.. baru jmp..

    i follow...

    jenguk blog sy juga yerk...

    puterisalju122.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. wah...cam bes ja kan...

    =)
    salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  15. tahniah pd 5 pemenang tersebut...nama sy xde..huhuhu

    ReplyDelete
  16. congratz pada mereka2 yang bertuah.. ;D

    ReplyDelete
  17. tiba2 nk emel detail jugak bole??? :P

    ReplyDelete
  18. congretz tuk suma pemenang.. ^^
    panadol mmg xde luck dlm GA2 nie..
    ahahha

    ReplyDelete
  19. waa bee tk de rezeki hee...tahnkaih kepada smeua pemenang kan :)

    ReplyDelete
  20. tahniah kpd yg berjaya...nnt jangan lupa bgtau kakNo ye klo nak buat GA lagi hehe..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute