Monday, April 25, 2011

Home » » Selamat Pengantin Baru Erra ♥ Fairuz

Selamat Pengantin Baru Erra ♥ Fairuz

Tahniah..
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga..
aminnn..

sabtu ahad yang busy kenyangkan perut dengan makanan pengantin..
sebenarnya banyakkkkk giler gambar pengantin ni..
tapi ni jelah aku letak kt sini yer..
en asben tengah tepung tawar pengantin baru..
diorang ni dulu pengapit kami..:)
sessi mengacau pengantin makan beradap..
pengantin baru bergambar dengan pengantin lama dan juga
bakal pengantin tak lama lagi tu..
hehhe..
ni nak balik dah..
pengantin belum habis makan..
terpaksalah ambik gambar dengan bunting yang ade muka pengantin..
haha..
tuan blog pun nak enter-frame..
yang baju hijau tu nak kawen juga..
insyaAllah hujung tahun ni kot..
sebelum amik gambar tu, sempat request..
nak berdiri sebelah bunting..
dengan harapan dapat effek kuwussss..
adoiiii..

sekian report saya utk kali ini..
hehe..:D

5 comments:

  1. cantik baju pengantin. err...pengapit kamu dah kawen, harap2 org single yg hadiri majlis kamu juga akan jangkit sama :P

    ReplyDelete
  2. oh. ingatkan ko bizi sgt sbb ko ngan en asben jd pengapit. ghopenya, bizi kenyangkan perut je

    ;D

    ReplyDelete
  3. syok r tengok orang kawin ni...
    ehhehhehe

    ReplyDelete
  4. sekarang ni or kawen tak tunggu cuti sekolah kan.. ada saja..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute