Wednesday, April 27, 2011

Home » » wordless wednesday

wordless wednesday

Muhammad Adam Rayyan..
Alhamdulillah sekarang dah ok..:D

20 comments:

  1. kenape ni linda? adoi..x sanggup ku nk tgk..

    ReplyDelete
  2. @kak ngah
    ehh..bukan patah..ni masa lahir tu doktor kate kaki adam ni macam senget..ke orang panggil pengkau..ehh ntah lah..

    @munies
    tulah..ape lagi mak yang melahirkan..

    @su su
    doktor kate kaki adam tak lurus..maybe kenan kaki bapaknya kot..kan bapaknya pernah pakai bende alah ni jugak..

    @angah
    :(..tapi sekarang dah OK..Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...klu x keberatan boleh share apa masalah kaki baby n apa nasihat doctor? baby saya ada masalah kaki pengkau..dan saya tak tahu patut bawa jumpa doctor or bawa pergi berurut sahaja..harap dpt share pengalaman. Thx

      Delete
    2. @aisah bakar

      wasalam..kaki anak buah saya ni bengkok/pengkau sikit masa lahir tu..dan doctor terus pasang/pakaikan alat yg macam dalam gambar tu..
      alhamdulillah tak lama pun pakai, maybe sbb baby lagi kan..cepat lurus semula..
      tapi dalam kes anak sis, saya rase better bawak jumpe doktor utk dpt kepastian dulu, sambil2 tu boleh la cuba rawatan tradisional jugak..hope dpt membantu..:)

      Delete
  3. ni mesti masa mengandung maknye asik duduk je.. tu yang kaki nye jadi cam ni kan?.. hehe.. dulu masa baby Yana pon cam tu.. kene simen kaki ni..
    alhamdulillah kaki tegak balik..

    ReplyDelete
  4. @yana
    doktor kate baby sempit dalam perut maknya..mak size kecik..baby size godang...tapi takdelah smapai kena simen..:)

    ReplyDelete
  5. saiz godang.. haha.. yang penting sehat... dulu kalau kaki Yana ni tak simen.. memang bengkok la..

    ReplyDelete
  6. aduss kaki tu boleh dibetulkan ya?
    kalau boleh alhamdulillah..sian gak kalo budak2 kaki pengkau ni....

    ReplyDelete
  7. alahai....

    takpe. esok besar tendang maklong eh tendang bola kuat2 eh.

    ReplyDelete
  8. ala..awat nga si tomei ni.....ciannye

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Salam...klu x keberatan boleh share apa masalah kaki baby n apa nasihat doctor? baby saya ada masalah kaki pengkau..dan saya tak tahu patut bawa jumpa doctor or bawa pergi berurut sahaja..harap dpt share pengalaman. Thx

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute