Tuesday, May 17, 2011

Home » » ada bakat ke...

ada bakat ke...

ni masa adik ipar a.k.a adik en as bertunang..
masa tengah tunggu rombongan yang lain sampai,
sempat lagi main dengan anak orang..
ehh..anak sepupu en as ni jugak..
hehe..
abg oiii..mana ada orang pegang baby macam tu..
adoiiii..mau tergelongsor budak tu kang..
takde bakat langsung...
macam mana nanti nak pegang anak sendiri..
kena banyak training lagi ni..
hehe..

lupe lah pulak ape nama baby ni..
tapi sekali pandang dah macam anak jepun pun yer..
dengan mata sepet nya..
dah lah putih melepak..
hehe..

5 comments:

  1. takpe dah ada anak sendiri ..otomatik pandai pegang anak...

    ReplyDelete
  2. as siap bersimpuh lagi tue...
    training2...anah buah ramai kan as...boleh practise2 dulu

    ReplyDelete
  3. erm lin, nanti anak sendiri pandai la suami lin tu nanti, biasa la klau pegang anak org lain ni kita takut2 skit tp bila dh ada anak sendiri automatic sikap parents tu dtg sendiri jer heheh

    ReplyDelete
  4. xpe k.linda nanti dah ade baby sendiri t pandai la tu... heee...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute