Monday, May 16, 2011

Home » » apa yang aku nak makan ni..

apa yang aku nak makan ni..

amboi tajuk ntahapahapantah..

Alhamdulillah Blogspot dah ok..
hehe..menggelabah ayam minggu lepas bila blogspot buat hal..
time tulah terpikir kan bagus kalau berdomain dan berhosting sendiri..
macam kakak sorang ni..
kerek betul time blogspot buat hal tu..
orang lain tengah gelisah, dia boleh up 2 3 entry satu hari..
ciss..cissss dan ciskek...
haiii..bilelah dapat berhosting sendiri ni..
adoiiii...

ok2..
tinggal sekejap pasal tu..
nak citer pasal lain pulak..
cuti sabtu ahad yang tak berapa best..
bukan sebab apa..
sebab susahnya bile pikir pasal makan..

ber jam jam pikir pasal nak makan apa..
sampai en as pening kepala menunggu jawapan..
nak masak memang tak lah..
kesian dapur aku tak berasap..
pastu bile dah tau nak makan apa, seciput je aku boleh makan..
last2 en as jugak tolong habiskan..
hurmmm..

contoh macam hari sabtu tu..
tekak memang teringin giler nak makan nasi goreng kunyit..
pastu lawan dengan telur mata letak kicap sikit..
gigih aku masak nasik, pastu tunggu nasik sejuk..
kelentung kelentang kt dapur..
biler dah masak, sesenduk je aku makan..
telur mata pun separuh je aku ambik..
adoiiii..

sekarang ni Mc D, KFC dah tak layan..
bile en as offer pun, tekak dah tak nak..
wahai tekak, ko nak makan ape sebenar nya ni..
huhu..

6 comments:

  1. Biasa la tu ... nanti dah sampai tahap nak makan ... asyik makan aje kerjanya..

    ReplyDelete
  2. huhu samlah kita, tak tau nak mkn pe huhu

    ReplyDelete
  3. huk!huk!huk!

    eh.. awat tekak aku laju jek terima makanan???
    muahahaha!!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute