Tuesday, May 24, 2011

Home » , » nak balik kampung, nak makan bubur jagung..

nak balik kampung, nak makan bubur jagung..

bukan nak tanam jagung yer..
hehe..

Tak laratnya..
nak berjalan jalan kt umah korang pun tak larat ni..
nk blog-walking lagi lah..
last sekali keje aku dok refresh kt dashboard kot2 ada sape2 update..
haaa..yang tulah aku pegi bace..

rase rugi pulak..
sebab sekarang ni ada BE..
tapi tak buat blogwalking..
dulu masa tak dapat BE, susah hati..
ni dah ada, di biar sepi..
hehe..

sekarang ni, baby dah nak masuk 8 minggu..
2 bulan lah tu kan..
kalau kt umah, segar je badan ni..
boleh je kalau nak masak simple2 tu..
tapi, bile sampai je ofis, terus rasa macam tak de tulang belakang..
letih, lembik, tak larat, loya..
rase macam nk bawak tilam bantal masuk ofis ni ha..
adoiii..

ooo..hujung minggu ni nak balik Chini..
en asben yang semangat nak cuti sampai selasa..
so, aku pun ikut sama cuti sampai selasa..
nak makan puas² kt kampung nanti..

dah siap request nak bubur jagung kt mama..
hehe..tapi tak nak jagung dalam tin..
nak jagung betul..
padahal boleh je kalau nk buat sendiri..
tapi nak makan kt kampung jugak..
pastu nak duduk atas pangkin tepi dapur tu..
baru rasa nikmat..haha..

ermmm..ingat nak buat GA kecil kecilan lah..
takde lah blog aku ni sunyi sepi sangat..
at least kalau ada GA tu, terasa jugak meriah nya..
ada yang nak join tak?
nanti aku pikir pikir kan eh..

oklah..perut dah rase lapar ni..
nak makan ape yer..
hurmmmmm....pikir pikir...

10 comments:

  1. korang cuti mengalahkan org ada qnak cuti sekolah.. kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  2. @kak ngah
    itulah pasalnye..hehehe..best sikit balik kg time cuti sekolah ni..adik2 cuti sekolah..boleh buli diorang..hehehe..

    ReplyDelete
  3. alamakk..nak bubur jagung gak r..hehe..

    ReplyDelete
  4. sedap jugak tu bubur jagung..dah baby terigin layankan ajer..hehee..org chini ker? lamanya tak gi tasik chini..dulu buat water quality smpling kat sana..

    ReplyDelete
  5. suke jugak mkn bubur jagung...org ngndung elokla dipenuhi keinginannya hehehe

    ReplyDelete
  6. xper take ur time,jgn lupa i hehe

    ReplyDelete
  7. tak tahan air cond kot ...hee sabar2 itu lah dugaan nk jd ibu :)

    ReplyDelete
  8. wahh, macam² akak mengidam. nak dpt ank perempuan kot. hihi.

    btw, semoga akak dan baby sihat selalu :)

    ReplyDelete
  9. idea nak buat GA tu mmg bagus dear.. nnti blog akan meriah cikit..

    bubur jagung?? yummy2!!!

    ReplyDelete
  10. masakan air tangan mak ni mmg lain rasenyer ngan masak sendiri kan kak... heee...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute