Wednesday, May 25, 2011

Home » , , » orang lain yang pregnant, orang lain yang mengidam..

orang lain yang pregnant, orang lain yang mengidam..

benda ni biase je kan..
tapi tulah..
kalau en asben dah mengidam nak makan pizza,
kita pun boleh tumpang sekaki..
ye tak..
orang kata rezeki jangan ditolak..
musuh jangan dicari..

sebenarnya, ni 1st time kitorang makan pizza berdua..
ehh..dah bertiga sekarang ni..hehe..
dari zaman cintan cintun sampai lah dah kawin ni,
ni baru 1st time..
kalau dengan kawan² tu adalah..
tak pun bos belanja..
en as lebih suka pegi Mc D..
sikit² Mc D..

layan jelah 2 3 keping gambar ni yer..
gambar biase je pun..
garlic bread..
en asben punye..yang ni ada nenas..apa ntah nama pizza ni..
yang ni aku punya..tak de nenas..
en asben dengan baju kerja lagi ni..
ni lah orang yang mengidam merangkap tukang bayar..hehe..
sekali sekala boleh lah..
kalau selalu sangat, boleh bankrup..hehe..

15 comments:

  1. oh pizza.. cam mengidam jugak ni. tapi kalau mengidam orang bayarkan lagi best. hahaha :P

    ReplyDelete
  2. suruhlah en.as mengidam selalu,kekekekek

    ReplyDelete
  3. wahh sejak peknen ni LM memang jarang mkn pizza atau apa saja fast food . dulu masa duk ganu tiap hujung mgu anak2 nak mkn pizza.adoii naik jemu rasanya . Tapi bila duk qatar ni nak2 peknen,mmg kawal bab mkn ni.risau darah tinggi..hahaha.masin kan!

    ReplyDelete
  4. saya pon ngidam jugak..tp tak pregnnat ye hehehhe..sedapnya nmpk

    ReplyDelete
  5. saya pon ngidam jugak..tp tak pregnnat ye hehehhe..sedapnya nmpk

    ReplyDelete
  6. biaseler tu kdg2 lelaki pun ade bende yang drg nak makan tapi tkde kat umah actually bole buat sendiri jer pizza ni senang sangat hehe pi cek kt entry gua ada kongsi cara2 buat pizza yg sangat mudah

    ReplyDelete
  7. bestnye..terliur plak..dh la pose rini..
    sy dh follow sini..follow me back ya

    ReplyDelete
  8. ni terbalik ni.....as yang ngidam...
    macam2 si as nie...he he he

    ReplyDelete
  9. peberet hubby hjr ni... klu hjr plk perut mly, lebih sker mkn nasi x pun klu tetiba berangan jd mat saleh asyik2 nak chicken chop.... adoiii...

    ReplyDelete
  10. waaahh.. dah lama sangat tak makan pizza ni.. terliur tgk garlic bread..

    ReplyDelete
  11. aku mengidam blueberry cheese tart..
    huwaaaa!!!!

    ReplyDelete
  12. org tak pregnant pon tiba2 ngidam ni..
    :)

    ReplyDelete
  13. org tak pregnant pon tiba2 ngidam ni..
    :)

    ReplyDelete
  14. kami pon br lps pekena,delivery je hihi

    ReplyDelete
  15. waaa..bestnyer..da lama xmakan..kena pergi cari jugak nih

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute