Sunday, May 22, 2011

Home » , » pasar pagi melati ada tak jual buah ni..?

pasar pagi melati ada tak jual buah ni..?

slrupppp..slruppppp...
mana lah aku nak carik buah ni..
tetibe tekak teringin nak makan buah kundang ni..
pastu cicah dengan kicap, gula, belacan sikit, cili padi seketul..
perghhhhh...mabeles...
ehsan: Google

agak2 kt pasar pagi melati ade tak ekkk..?

9 comments:

  1. ngidam ek,pia pon kecur ni tgk

    ssh nak cari sikit buah ni

    ReplyDelete
  2. samalah....dah lama x mkn buah ni :) tetiba rasa terliur je....hehe

    ReplyDelete
  3. aku baru jek belasah sekilo sensorang... 2 bulan lepas kot..
    beli kt pasar malam jek..

    ReplyDelete
  4. buah ni memang sedap lagi2 kalau size yang besar tu....

    ReplyDelete
  5. ish..naik kecur dan kembang plak pp ni hehehe...sedap tu time2 peknen ni kan...insyALLAH ada tu klo kat semenanjung..labuan ni alamat pusing keliling pulau la p cari hehe..

    ReplyDelete
  6. insyaallah ada kot.cuba la cari..suh hubby cari sampai dpt...

    ReplyDelete
  7. eii sedapnya.. teringin jugak nak menyicah nie.. selalunya kat pasar ada..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute