Wednesday, May 4, 2011

Home » » Pemenang asleenda 2nd GA adalah...

Pemenang asleenda 2nd GA adalah...

ok..
kt bawah ni pemenang GA aku..
memula ingat nk guna khidmat en asben..
tapi macam lambat je nanti nak dapat result..
so, aku guna je Random.org ni..
cepat dan mudah..
haha..

ok..
peserta bertuah pertama..
tahniah kepada yang bertuah..
yang lain² tu bukan tak bertuah, tapi mungkin bukan kali ni..
maybe next time..
kepada yang bertuah tu, bolehlah email anda pakai line apa yer..
email ke alamat di bawah..

leenda.as@gmail.com

fuhhhh...akhirnya tamat sudah pencarian peserta bertuah sempena 2 tahun blog merapu aku ni..
insyaAllah next next next next next time ade lagi GA..
kepada semua yang dh join kedua dua GA aku,
terima kasih banyak² sebab bagi sokongan..
korang memang best..
sayang korang semua..:D

15 comments:

  1. alhamdulillah...
    saya dah emailkan details...
    thanks dear..

    thanks azatie sebab bagitau...
    =)

    ReplyDelete
  2. kenapa bukan saya.. sob3.. hehe..

    tahniah pada yang menang ^^ huhu

    ReplyDelete
  3. whoa!mrk yg kena~hehehe...congrtaes...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada pemenang ya...kakNo takde rzk lagi la nampaknya hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yg menang tu..mesti senyum simpul sbb yg bertuah memang ada tuah...hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute