Wednesday, May 4, 2011

Home » » Senarai penuh peserta asleenda 2nd GA..

Senarai penuh peserta asleenda 2nd GA..

ok..memula sekali mintak maaf sangat² kt korang yang dah join GA aku ni..
lambat pulak aku umumkan pemenang..
adoiii..

hari ni baru boleh on9..
ehsan : Google

lagi satu last minit aku terpaksa tukar hadiah..
sebab benda yang aku nak tu tak de stok buat sementara waktu ni..
kakak tu kata kalau ade pun, maybe tengah bulan 5 ni..
adoiii..lame nya..

jadiknya puas aku pikir punya pikir..
aku bagi topup rm10 jelah kt pemenang GA aku nnt..
harap korang tak kisah yer..

ok..
kt bawah ni senarai penuh nama peserta yang dah join GA aku..
check betul² ehh..
jap lagi aku umumkan pemenang..
aku guna khidmat random.org je..

5) BBB
6) dea
10) mas
13) chara
16) fieda
28) huda
37) anim
41) alycia
43) nida
51) nasz
56) sarah
59) idah
60) nana
61) aanie
63) jieda
67) kaka
72) pja
77) lovely
85) azwa
91) ogy
96) zalina
99) lelord
110) su su
112) maya
113) isma
114) leen
121) faziera
125) eurika
126) juniza
132) azni
133) ayinira
137) syakila
138) qard91
139) elza


3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute