Monday, May 9, 2011

Home » » takde lah teruk sangat rase dia...

takde lah teruk sangat rase dia...

lepas ni mungkin banyak entry pasal pregnancy dalam blog aku ni..
harap korang tak jemu baca yer..
kalau dulu tak habis2 citer pasal en asben kan..
sekarang ni citer pasal lain pulak..
hehe..

fasa terbaru masa kini..
minum susu untuk ibu2 mengandung..
amboiiii..mahal sungguh la..
ehh..bagi aku mahal lah tu..
hehehe..

aku beli kotak kecik 350g rm21.95..
memang saja je try beli kotak kecik..
sebab takut tak terminum nanti..
lagi satu aku ni alergi minum susu..
nanti perut mesti bergelodak bergelombang..
pastu mulalah 2 3 kali dating kat toilet..huhu..
doktor kata aku alergi susu lembu..
adoiiii..
tapi nasib baik minum Anmum ni aku ok je..
tu pun amik perisa coklat..
sedap lah sikit..
aku ingat teruk sangat rase susu Anmum ni..
sebab banyak yang aku bace, ade yang tak boleh minum susu ni langsung..
buat aku takut je..
hehe..

ermmm..
apa lagi makanan yang sesuai utk pregnant mummy..
boleh kongsi tak..
bukan movie Kongsi ~ lu langsi lu mati ~
hehe...

mode : pinggang macam nak terputus dua..adoiiii..

8 comments:

  1. jage diri k :')

    perasa vanila pon sdp ade org ckp

    biasa la,susu dah tambah khasiat

    ReplyDelete
  2. kakNo doakan semoga linda tetap tabah ye sayang..kakNo dlu pun minum anmum gak..mmg mahal le klo kita yg kije biasa2 je ni hehehe..tp demi kepentingan bb berbaloi..sebenarnya kakNo ada tny misi katanya minum susu apa2 pun ok asal ada kalsium dan cukup zat yg diprlukan oleh kita..

    ReplyDelete
  3. cgg sume enfamama..
    anmum cgg try terus muntah..
    tapi ramai kata anmum bagus tau:)

    ReplyDelete
  4. linda..tahniah..kalo minum susu tepung biasa tu pun xpe..jenama nespray..itu pun dah ok..sebenarnya susu mahal ni kandungan lebih kurang je..cume iklan tu yg jd mahal..hehe..anmum ni manis sket tau..takut nnti kencing manis plak..take a good care ek..

    ReplyDelete
  5. jaga diri baik2...
    hehehhe...
    bnyakkan minum soya...
    gerenti anak kulit putih melepak
    hehheehe

    ReplyDelete
  6. kak munna punyala semangat masa mula2 membeli susu ni...last 1 kotak pun x habis... mmg x blh telan susu tpg

    ReplyDelete
  7. kalau nak anak kulit cantik, makan keju n buah. Jangan minum air kopi, takut nnti kulit anak pun 'hitam' spt kopi!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute