Monday, May 9, 2011

Home » » tersinggung hati...

tersinggung hati...

perlu ke kite buat entry perli perli ni dalam blog?
sekarang ni memang trend ehh..

bagi aku terpulang lah pada yang empunya blog tersebut..
ye..terpulanglah..blog anda..entry anda kan..
kalau dengan cara tu dapat menyenangkan hati..teruskan..
kalau dengan cara tu dapat menyelesaikan kusut masai hati..teruskan..
kalau dengan cara tu dapat menyakitkan hati pembaca blog anda..teruskan..

cerita ni takde kena mengena dengan aku pun..
saje je buat entry macam ni..
tak macam entry perli perli pun kan..kan...kan..
haha..

10 comments:

  1. "..memang.....aku akan simpan mohon maaf orang itu.simpan dan berharap agar ia tak akan berulang lagi..sekudus doa atas segala cabaran dan anugerah..nama juga hidup, ada begitu dan begini..yang penting niat yang baik sehari-hari..:)"~CGG


    CGG PUN KENE PERLI JUGA..BUAT TAK TAU AJE..BIARKAN YE..

    kalo asleenda pk2 lagi la org tu akan rasa dia best..so abaikan aje..
    komen2 ni kalo tak membina jgn amek pot tau:)
    take care

    ReplyDelete
  2. pedulikan je linda..asal kita bahagia dengan keluarga kita dah la..dh cukup dh tu..jangan amik hal sangat tau..jg kandungan dan bb tu..time ni jangan duk pk benda2 yg elok ya linda,..

    ReplyDelete
  3. betul2....jgn di pk sgt,,,,n3 tu kan luahan hati masing2

    ReplyDelete
  4. ermmmm..
    entry ni sebenarnya takde kena mengena dengan tuan punya blog pun..saje nk tulis entry macam tu...
    :)

    ReplyDelete
  5. tepuk dada tanya selera...
    ko ada ngidam apa2 ke??

    ReplyDelete
  6. hee buat tak tahu rasa sakit hati biar je blog tu jgn p dah ...tp kadang2 geram gak kan...

    http://puanbee.com

    ReplyDelete
  7. buat lah apa yg kita fikir baik utk kita dan yang lain. kalau dgn cara memerli akan mengeruhkan suasana, pk pk lah...

    ReplyDelete
  8. zana pernah buat entry perli tu sekali.. sebab dah x tahan sgt.. maybe org tu makin kerap ganggu hidup zana.. lps zana keluarkan entry tu, org tu dah kurang ganggu hidup zana & husband..

    lain org lain caranya kan..

    ReplyDelete
  9. kalau dah panas sngt perlu la kot..sekadar meluahkan isi hati jak..hahaha :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute