Monday, June 6, 2011

Home » » Pemenang asleenda simple mimple GA adalah...

Pemenang asleenda simple mimple GA adalah...

ok..
kat bawah ni ada 3 nama yang bertuah dalam GA aku..
aku guna Random je..

peserta pertama yang bertuah...

peserta bertuah kedua..

peserta ketiga yang bertuah..


kepada 3 nama yang disebut di atas, boleh lah email talian talipon yang anda guna yer..
email ke alamat di bawah

leenda.as@gmail.com

kepada yang tak bertuah, cube lagi lain kali yer..
apa² pun, terima kasih kepada semua yang dah join GA aku ni..
kepada yang tak jemu² join GA aku, terima kasih banyak²..
korang memang best..:)

22 comments:

  1. tahniah kpd sumer pemenang...

    kdng teringin nak join contest2 ni tp tu la asyik xde mase jer... huuuu... :(

    ReplyDelete
  2. tahniah...
    xda rezeki nk wt cm ne...;(

    ReplyDelete
  3. suka suka suka.. first time menang... thanks pada penganjur... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua..
    wa tak sempat joint hrtu. kepenatan blk bercuti... huhuhu!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd para penenang opss pemenang hehehhe

    ReplyDelete
  6. tahniah pd pemenang!
    hee..ble la nak btuah nie..haha

    ReplyDelete
  7. thnks akak...
    cik lynn dh sent...=)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute