Wednesday, July 20, 2011

Home » » berusaha buang sifat malas..

berusaha buang sifat malas..

ape daaa letak tajuk macam tu..hehe..

assalamualaikum..
dah petang baru nak update..

rasa macam kekok pulak nk start tulis ni..
maklum lah..
bila dah jarang jarang update ni, idea lari tak tau pergi mana..
betullah kata orang ekk..
bila dah sedap bermalas malasan nak update,
maka akan selalulah datangnya penyakit malas tu..
huhu..

yang aku pulak, bukan setakat malas nak update..
tapi nak pergi jenguk blog kengkawan yang lain pun rasa macam lemah je..
macam ada batu besar tengah hempap badan ni..adoiii..

owhhh..
esok aku ada check up kat Klinik Kesihatan Gombak Setia..
2nd check up ni..
tak tau lah ape yang nak di check nya..
pasrah jelah..hehe..
harap harap takde masalah pada aku and baby..
baby dah nak masuk 4 bulan dah ni..
sekejap je rasa kan..

esok kalau takde sifat malas dalam diri aku ni, aku update lagi pasal check up ekk..
perut pun dah rase lapar ni..
jom makan..hehe..

sekian, entry ringkas di petang hari..
jumpe lagi..:)

2 comments:

  1. Biasalah pmbwkan budak kan... JG kesihatan ye asleenda

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute