Friday, July 15, 2011

Home » » Uncle As & Auntie Linda...

Uncle As & Auntie Linda...

alahai..
kesian kat Mia..
dah dekat 2 minggu umur Mia, auntie Linda tak perkenalkan lagi kat blog auntie yer..
sorry ye Mia..auntie malas tahap tak boleh nak kata ape dah bab nk update blog ni..

kalau kat belah Pahang, anak anak buah panggil cik along dengan pak long..
belah gombak ni, anak buah panggil auntie linda dengan uncle as terus..
sebab en asben memang takde gelaran pa pe dalam family dia..

act, Mia ni anak buah sulung en asben..
anak buah aku jugak lah kan..hehe..
sapa yang tau dulu aku kan kahwin beza seminggu je dengan abg ipar..
majlis sambut menantu buat serentak..
kirenya mak mertua aku dapat menantu perempuan serentak jugak lah..
hehe..
tapi rezeki abg ipar dengan biras aku ni cepat..
terus bunting pelamin..hehe...
Alhamdulillah...

4 july 2011 hari tu selamat lah Nur Mia Farhana lahir..
ni gambar masa kt hospital Ampang lagi ni..
cilok kat FB mama dia..hehehe..
hai Kak Ana..peace...

minggu lepas, masa pergi jumpe baby ni, muke dah lain sikit..
next time mesti dah lain lagi..
bile ekk nak jumpe lagi..

15 comments:

  1. wahhh putihnyeee..cumel lak tu..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Biasanya yg bernama Mia mmg comel hehe

    ReplyDelete
  3. @ mr.curly
    dah mama papa dia putih..hehehe..tu yg jadi putih melepak tu..hehehhe..

    @ ajumohit
    hehehhe..agaknye kot..nnt nk letak nama Mia jugak lah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. alolo.comelnya..sonok kalo ada baby dalam rumah woo..hehehe

    ReplyDelete
  5. @reramaUngu
    betul3..rase mcm nak gomol2 je..hikhikhik...

    ReplyDelete
  6. siyes chumilll same e2 baby... subhanAllah.. :)

    ReplyDelete
  7. waaa... comel sgt2..
    geram la kak..
    ehehe..

    ReplyDelete
  8. gegirl...
    bak sini. aku nak buat tangkal
    hahahha!!!

    ReplyDelete
  9. alaaa comelnyeee ! cute sangat

    ReplyDelete
  10. jgn kawan ngan auntie linda. smpi ati dia perkenalkan mia lambat. kan?

    meh ngan auntie kts. auntie kts baik. pandai buat susu. masak lagiiiiii la pandai. mia nak makan apa? donat nak?

    alolololo

    :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute