Thursday, July 21, 2011

Home » » ye..saya pengantin yang tak berapa nak baru..

ye..saya pengantin yang tak berapa nak baru..

adoiii..
dah lama aku tak check keyword Nuffnang tu..
tetiba hari ni gatal tangan nk bukak website Nuffnang..

heran aku..
ade jugak orang seacrh pengantin yang tak berapa nak baru kan..
gigih type panjang² tu..
hehe..terus sampai kt umah merah aku ni..
sebab aku memang pengantin yang tak berapa nak baru sangat pun..
hehe..

sekian, entry takde faedah di petang hari..
terima kasih sebab sudi bace..:)

7 comments:

  1. sapelah yg comel sangat tu cari pengantin tak berapa nak baru


    hahahahaha

    hadoiii...

    pandai encik gugel. bawak dia masuk kat tmpt ko

    ReplyDelete
  2. @KTS
    ko ni bagi komen nak double meaning jek..babab kang..yee..aku tau lah aku pengantin basi..hahahha..

    ReplyDelete
  3. tak berape nak baru ea . hehe . si suami ade beli kan ini tak ?

    http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/07/bagus-la-kau-dah-makin-pemes.html

    ReplyDelete
  4. @rayne
    basikal??..oh no no..naik jelah moto tu..hehhehe..

    ReplyDelete
  5. kadang² pengantin yg tak berapa nak tahu tue la lagi tahu dari pengantin lama. hehehehehe

    ReplyDelete
  6. aku adalah pengantin yang sentiasa baru sepanjang masa.. hihihihi!!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute