Wednesday, August 24, 2011

Home » » 1st time beli..

1st time beli..

majalah Pa& Ma ni ha..
tu pun sebab ternampak kat kedai buku area Ong Tai Kim tu..
saje je beli..
nasib baik tak mahal sangat..Rm 6.50 je..
haha..giler kedekut aku nih..
nak tengok jugak apa isi dalam nya..
kata dah nak jadik mak budak kan..
takdelah kalau orang bercerita pasal magazine ni,
takdelah aku jadik katak bawah tempurung sangat..huhu..
seksinya model kecik ni..tak pakai baju..
comeiiii..tak pakai baju pun still nampak comeiiii..

bagi aku, Pa&Ma ni ok..
banyak isi isi penting pasal parenting..
banyak tips untuk mak baby..bapak baby..
actually aku belum habis bace lagipun..
asyiklah dok belek belek tengok gambar je..

tapi kan..ni pendapat aku je tau..
secara jujurnya aku lebih prefer baca info parenting, info tentang baby, breastfeeding dan segala gala nyelah dari internet je kot..
bagi aku lebih mudah..klik2 dah boleh baca..
ni bagi aku lah yang sememangnya cepat je nak tutup mata kalau membaca ni..
haha..

lagipun pesen aku kalau bace buku ke, novel ke mesti kena baring..
tak pun meniarap..
tapi sekarang ni, bukan perkara mudah ye nk baring lama lama..
nak meniarap apetah lagi..huhu..
ke semua ni alasan aku je..haha..

ehh..macam mana nk buat penutup ni..
tulah, lama sangat tak update..
dah tak reti nk buat penutup..

oklah..bye..:)

4 comments:

  1. mak cik aini sejak pregnant melambak2 buku ni kat umah dia,.hahaha

    ReplyDelete
  2. yg penting ilmu breastfeeding tu as, klu kita tanam azam nk susukan baby sepenuhnya, insya allah dipermudahkan

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute