Wednesday, August 3, 2011

Home » » motif entry ni?

motif entry ni?

semalam sampai umah pukul 5 ptg..
boleh lah aku masak untuk berbuka puasa kan..
kira 1st day la ni aku masak for buka puasa..
sbb 1st day, balik lambat, maka berbuka puasa di kedai makan belakang Masjid Bulat, PJ..

maka, bersilatlah aku sorang diri, sebab en asben belum abih kerja lagi..
bos omputih dia tak abih2 meeting cara cara nak kayakan lagi Ambank..
bagus bagus..tahun depan bagi bonus 12 bulan gaji yer Tan Sri Azman..
saya minat kat Mizz Nina dgn husband dia tu..hehe..peace..
ok melalut..

dalam dok pikir nak masak apa, tau tau dah siap dah sup ayam aku..
haha..masak simple2 je katenya..
daun sup takde..bawang goreng pun takde..
sebab aku tak makan semua tu..boleh?

pastu campak udang, sotong, ayam campur sayur sayur sikit,
dah siap paprik campur aku..
kata bersilat kan..maka masak adalah campak campak je..

rasa macam best pulak masak sebab aku kan dah blender siap siap
bawang merah dgn bawang putih tu..hehehe..
boleh jugak kurangkan masa berdiri utk kopek bawang tu..
letih giler wehh nak berdiri lelama sekarang ni..
dah la time masak pun kena berdiri..
adehhhh..

rasa macam nak stop kt sini je entry ni..
tak larat la nak habiskan..
tetiba rasa macam entry ni takde faedah kan..
sorry yer..nyway, time kasih sudi baca sampai bawah ni..
hehe..

ehh..ada getaran dalam perut aku..
baby bergerak ke perut lapar ni..?

*lempang*

9 comments:

  1. staff ambank kan efisyen. lambat sehari bayo duit kete dah menyalak call.. tak cukup call.. sms bertalu2 hihihi!!!

    ReplyDelete
  2. @kak ngah
    uihhhh..nasib baik en asben tak terlibat dalam hal call2 tu..dia tukang bawak bos omputih dia tu jek..hehehe..

    ReplyDelete
  3. pernah dgr bos2 ambank kalau meeting sampai 2 pagi...dsat sungguh. citer en hubby yg penah keje ambank kejap.

    getaran tu bby nak manja2 ngan mama dia tu...hehe

    ReplyDelete
  4. dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

    ReplyDelete
  5. dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

    ReplyDelete
  6. dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

    ReplyDelete
  7. Wahhh manyaknya ambank bg bonus, okla tu senaman utk ibu hamil as :)

    ReplyDelete
  8. fuhhh..juling bijik mata tgok bonus 12 bln kan...?
    neway salam kenal yer

    ReplyDelete
  9. selamat berpose akak... masak campak2 besenyer sedapkan... ;)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute