Tuesday, October 18, 2011

Home » , , » 1st anniversary & kek batik..

1st anniversary & kek batik..

tajuk ntah pa pe..:)

Hari ni dah 18hb kan..
dah terlepas 2 hari dah pun..
baru hari ni nak buat entry..
tak kisah lah kan..

act, 16hb yang lepas kan besday en asben..
bersamaan dengan ulang tahun perkahwinan kitorang yang pertama..
dah setahun dah kawen..
dah macam macam perkara baru kitorang belajar..
ada manis..ada masam..ada pahit..
biasalah tu kan..kata baru nak mula hidup berdua..
Alhamdulillah..sampai sekarang ni kitorang happy je..
tambah pulak dengan si kecik dalam perut ni ha..
alahai..

tak celebrate ke?
tak pun..haha..
just wish happy besday kat en asben pastu wish sekali happy anniversary..
en asben pun macam tu jugak..
dapat la kiss sedas dua..
wakakaka..

malam sabtu tu saja je aku buat kek batik..
sebenarnya memang nak habiskan stok biskut merry dalam almari..
nasib baik belum expired lagi biskut tu..haha..
pastu butter cup yang aku beli konon konon nak buat cornflakes madu raya puase pun ade lagi..
yang takde cuma coklat masak je..tapi milo ade..haha..
susu pekat pun ada..so, projek jalan..
boleh lah kan..

sementara nak tunggu citer Tahajud Cinta start, aku main pondok pondok kat dapur..
kebetulan en asben takde..
main futsal kat Segambut..
lagi cepat lah aku buat kerja kan..

pendekkan cerita..
ni lah hasilnya..
biskut lagi banyak daripada coklat..haha..
boleh lah kan..bukan Masterchef yang buat..:)
kenapa ada 3 ketul?
satu utk en asben..
satu utk aku..
satu lagi utk baby..
maknanya aku kena makan 2 ketul lah kan..haha..
manalah tak gemuk..adehhhh...

hurmmm..butter ada lagi separuh tu..
nak di apa kan yer?

6 comments:

  1. sedap2..ni resepi yg guna telur ke...?

    ReplyDelete
  2. sedapnyeee...
    anniberseri mode la nie kan dear

    ReplyDelete
  3. sedapnye..dh lme xbt kek batik ni..wuuu..nk bt la nti :)

    ReplyDelete
  4. camat ulagtahun perkahwinan~

    ReplyDelete
  5. haha kelakar2 mkn due ketul utk mommy ye..happy anniversary dear..tolong doakan saya pregnant cm kamu jugak ye..:)

    ReplyDelete
  6. kakNo suka kek batik la linda...waaaah, terlio la plak kakNo..

    ohya, kakNo ucapkan SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN ye linda..semoga kalian berdua akan tetap aman bahagia hingga ahir hayat bersama keluarga tersayang....amiiiiiin..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute