Friday, October 14, 2011

Home » » 28 weeks & 3rd Trimester..

28 weeks & 3rd Trimester..

Ok..
meter mood nak update blog dah naik mencanak ni..
sila beri laluan..hehe..

hari ni kan dah genap usia baby kecik dalam perut aku ni 28 minggu..
kiranya dah 7 bulan dah..
hari ni jugak dah masuk 3rd trimester dah..
Alhamdulillah..
ngeri pulak aku tengok gambor dalam pregnancy ticker atas ni..
tu yang berbelit tu tali pusat yer..
huhu..

perkembangan sekarang..
berat : 66.2kg
tinggi: 164cm
motif bagitau tinggi?
haha..

selera makan besor...makan tanpa henti adalah kebolehan terkini..
tapi time nak makan ubat pikir 3, 4 kali..*lempang*

baby stuff?
baju baby baru ada 2 helai..kesian anak aku..
ada sapa sapa nak tolong beli?
botol susu belum ade..tapi berus botol dah beli...
haha..
nanti kalau ada masa aku amik gambar barang barang baby yang dah beli ekk..

ehh..panjang pulak aku menceceh..
tulah..aku dah kate..
kalau mood nk merapu kt blog dah datang, memang gini lah gayanye..
tulis tanpa henti..

ok..bye..
mekasih sudi bace repekan mummy buyung ni..hehe..

5 comments:

  1. sronoknye!!! 7 bulan daaa
    take care yer

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..brg2 utk breastfeeding dh ada?sharing is caring:)

    ReplyDelete
  3. waaa...due date nya nk dkat ngn brthday cik lynn la...=p

    ReplyDelete
  4. Napa nak beli botoi susu? Bf la dear... :) lagi 2bulan ye, take care dear.....

    ReplyDelete
  5. tke cre sis.. dysha bru nak msuk 4 blan ne..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute