Wednesday, October 19, 2011

Home » » dah tau nama ulam ni..hehe..

dah tau nama ulam ni..hehe..

act, kelmarin baru tau apa nama ulam ni..
tetiba keluar mentol atas kepala..tingggggg...
nak TER Google nama ulam ginseng...
dan hasilnya betulllll...

so, nama ulam ni ulam ginseng yer kawan kawan..
kalau ikutkan banyak nama ulam ni..
antaranya Som Jawa, Ginseng Jawa..
eh banyak lagilah nama samaran ulam ni..
haha..
banyak jugak kelebihan ulam ni..
kalau nak tau Google je..
berderet keluar..

lepas ni boleh la makan ulam ni tanpa rasa was was dan tanpa persoalan..
cehhh...

7 comments:

  1. kakNo tak pernah makan ulam ni linda..ni nama pun baru tau hehehe,,,

    ReplyDelete
  2. aku jakun sebentar. tak pernah tau pasal ulam ni...
    :P

    ReplyDelete
  3. ulamnie sedap..mummy pernah makan n skang kalau alik melaka mesti makan ulam nie=)sedap.

    ReplyDelete
  4. Akak pon jakun gak, sm ngan kengkawan kek ateh tuh...hehehe. Br tau Nama, pic pon tgk dr blog nie... :)

    ReplyDelete
  5. mcm pucuk jambu... yeke? hmm..tak penah la makan...~

    ReplyDelete
  6. mcm penah nengok daun ni....tp xpenah lak mkn....0o, bley mkn ropenye....hehe....gud info =)

    ReplyDelete
  7. tak silap ulam ni ada nama lain bagi org melayu....hadoh lupa dah namanya..nak kene p skodeng kat keliling umh ada tak nak tgk~

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute