Wednesday, October 5, 2011

Home » » kesian blog merah aku...

kesian blog merah aku...

Assalamualaikum..
hai..
kesian pulak dengan blog merah aku ni..
nk update satu entry sehari pun susah..
dah hampir terbiar dah blog ni..

apa nak buat?
tuan blog memang tak larat nak merapu..
idea nak merapu tu memang banyak..
tapi tak terluah dengan kata kata..
hehe..

paling giler aku rase bagi seorang blogger..*cisss..poyo jekk..lempang nak?** entry raya satu pun takde dalam blog merah aku ni..huhu..
sekarang raya pun dah habis..
rasa macam tak yah la aku terhegeh hegeh nak update pasal raya ekk..
tunggu raya haji ni lah..
kot kot aku rajin nak update kan, akan aku update siap ada episod..
haaa..kan aku dah merapu banyak tu..

oklah..jumpe lagi di lain siaran..
tata..:)

2 comments:

  1. ehhh...samalah kita. mmg takde mood pun bulan lepas.

    ingat bulan ni nak taip entry laju2 kasi meriah balik blog biru itu...

    ReplyDelete
  2. a'ah la k.linda mai la pic raye sekeping 2 hjr nak tengok ni...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute