Thursday, November 3, 2011

Home » , » 2 berita gembira..:)

2 berita gembira..:)

dah petang baru nak up entry..
sebab baru ada mood nak merapu kat sini..

oklah..seperti yg diberitahu sebelum ni kan..
semalam aku kena buat BSP test..
result dah keluar..Alhamdulillah..aku bebas daripada penyakit kencing manis ni..
tapi tulah..kena jaga jaga la kan..
kena selalu kawal pemakanan..
dah tak boleh makan dengan sewenang wenangnya lagi lepas ni..
kalau tak, sendiri tanggung la..
ohhh ais krim...good bye to u..huhu...

result BSP aku semalam..
8 am - 4.5
10.00 am - 4.3
2 pm - 4.8
8 pm - 5.3

Alhamdulillah..lulus..hehe..

berita gembira ke dua..
baru je dapat cek dari NUFFNANG..thanks NUFFNANG..
1st check tau..setahun aku kumpul baru bulan lepas aku cash out..
nak cash out setiap bulan memang tak layak lah kan..
takdelah riban riban pun..boleh la buat top up beli barang barang baby..
tu pun dah syukur sangat dah..
Alhamdulillah..hehe..

sekian, update di petang hari..:)

6 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki ye.. pasnie rajin2 lagi update blog, mana tau tiap2 bulan blh cash out

    ReplyDelete
  2. tahniah2!!...cek dah bau sampai sini...

    ReplyDelete
  3. Eiii sonotnye, jeles akak tau, akak nye lama g br leh cashout...huhuhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...bestnye....buat aty bertambah ceria....

    pst...kak lenda minta tlg sikit~

    i'm asking a help~
    like means love....
    help me out~
    PLEASE CLICK "LIKE" AC first at http://www.facebook.com/pages/Ainoura-Collections/146996722056301 , in order to vote (LIKE) Nur Farahin
    Much Appreciated
    then click here
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170346963054610&set=a.169985239757449.40442.146996722056301&type=1&permPage=1
    ur vote means a lot to me~

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rzk baby tu kak... hjr ni ermmmm xtau la naik pun ciput je... sbb update blog pun seminggu 1 n3 pun x pasti ade... huuuu....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute