Friday, November 25, 2011

Home » » 34 minggu @ 8 bulan setengah...

34 minggu @ 8 bulan setengah...

kesian pulak dengan blog aku ni..
kejap ada..lamaaaa takde..
macam tu lah ibaratkan keadaan dan kesihatan aku sekarang..
kejap ok, kejap tak berapa nak ok..

ohh..hari ni genap baby kecik dalam perut ni 34 minggu..
haishhh..dah tak lama dah ni..
cuak pulak aku..
hari hari cakap dengan baby kalau boleh keluar ikut EDD..
dah agak matang, barulah boleh keluar..hehe..
lagipun minggu depan, kakak en asben@satu satunya kakak ipar aku nak kawen..
aku nak join sekali..
nak rasa jugak kemeriahannya..
dah kalau aku bersalin sebelum majlis, cam mana pulak aku nak join sekali..
silap silap, en asben pun tak boleh join majlis kakak dia..
naya jek..
so baby, dengar cakap abah dengan mummy yer..
kita balik Pahang dulu, pastu baru baby keluar ok..:)

5 comments:

  1. salam Leen..dah xlama yer.K.atie doakn semoga selamat melahirkan.Aminnn

    ReplyDelete
  2. wahhh dah xlama tu nak bersalin, semoga semuanye selamat, insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. bayi muharam ker agaknya.... take care :)

    ReplyDelete
  4. good luckk...smoga semua nnye selamat

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute