Friday, November 11, 2011

Home » » 8 bulan sudah...

8 bulan sudah...

sekadar catatan untuk masa depan..
boleh?

hari ni genap si baby kecik dalam perut ni 8 bulan..
alahaii..kamu duduk elok² kt dalam tu..
main lah puas²..
dah sampai masanya nanti, keluar ye..
hehe..
tapi dah nak dekat due ni, cuak lah jugak kan..
harap² semua selamat..

semalam masa checkup kat KK, doktor scan perut..
semua ok..
kepala baby dah kat bawah..
uri ok..air ketuban pun ok..
berat baby dah 1.8kg..:)
tapi berat mummy dia 66.5kg..alahai...
tapi nurse tegur jugak sebab berat aku turun dari 67.9kg 2 minggu lepas..
turun 1.4kg tu..

berat:66.5kg
tinggi:164cm
motif bagitau?
haha..

dah 8 bulan ni pun, ade lagi yang macam was was bila tengok perut aku..:)

3 comments:

  1. mudah2an dipermudahkan segalanya erk Lin.. lama tak posting pic, xkan malu nak inteprem pic sendiri kot heheh

    ReplyDelete
  2. hi..weeks kte sama..
    berat pun sama..tp tinggi x same..hehe
    sy rendah jer..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute