Monday, November 14, 2011

Home » , » Cloth Diapers @ Lampin Moden

Cloth Diapers @ Lampin Moden

aku pun nak bercloth diapers jugak untuk si kecik ni..
tapi setakat ni baru ada 7 keping..hehe..
tu pun jenama biasa je..
nak beli pun kena ikut kemampuan la kan..
tak payah nak ikut ikut orang..:)

sebab apa nak bercloth diapers bagai ni..
1st of coz la sebab nak jimat kan..
2nd sebab cloth diapers ni warna warni..
kalerful..hehe..
baru ada 7 keping je..
5 brand Coolababy..
2 lagi tu QQMinky Baby kot..
beli kat SINI..time tu dia tengah buat sale..
dah lama beli ni..kalau tak salah bulan July hari tu kot..
yg Coolababy tu RM18 kot..
yg QQminky Baby tu RM19..
pastu beli sekali wet bag dengan laundry bag..
ready untuk pre wash..:)

ni cerita sebelum baby keluar..
dah keluar nanti tak tau lagi macam mane..
ntah berjaya ke tak nak bercloth diapers kat anak..
harap² misi berjalan lancar..hehe..

lepas ni kalau ada rezeki lebih nak tambah lagi koleksi cloth diapers ni..
nak cari yang ada corak corak pulak..
pastu en Asben suruh beli yang design askar dengan design bola..
apakah?

7 comments:

  1. Cd org kata mmg jimat.... Kalau linda nk tgk brand lain, Ada kt sini... http://www.diyaluna.com/diary/

    Dia consultant laktasi gak, ni hsbd n wife keligs hb ms keje dl, tp skang dorg dh benti keje, wat biz je, kedai pon byk cawangan..... Yg akak tau, amcorp mall, ptrajaya, maju junction kot....

    ReplyDelete
  2. aku mmg CDing adief.
    so.. next baby guna pakai jek balik.
    betapa banyak dah aku jimat.
    ko lagi jimat sbb baru anak sulung...

    ReplyDelete
  3. wow!banyak CD!!yun penh belu,xtry lagi pakai kat rayyan..

    ReplyDelete
  4. salam..dulu ank mama guna pampers je..hu2x..masa tu takde byk pilihan lagi !!!..bayangkan dah lama tak beli benda2 ni..he2x..

    ReplyDelete
  5. dna pun baru nak berjinak-jinak dgn CD ni.tp bila poo poo tu cam leceh sikit..dasar pemalas sikit mama danial ni

    ReplyDelete
  6. murahnye...kt mane awak beli?
    saya selalu tgok harga mesti rm40-50 tu yg rase xmampu tuh...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute