Sunday, November 6, 2011

Home » » Salam Aidiladha & statement melampau..huhu..

Salam Aidiladha & statement melampau..huhu..

tgh makan apa tu..
jangan makan daging banyak sangat yer..
pening kang..hehe..

saja nak wish Salam Aidil Adha kepada semua yang tersinggah umah merah aku hari ni..
aku tak balik kampung..sedih sungguh..
kalau ikutkan kali ni turn balik kampung aku..
tapi en asben kena kerja..esok pun dia kena kerja..
takpelah..redha..:)
ehsan: Google

oklah..kepada semua, aku ucapkan selamat hari raya Aidiladha..
hadap juadah tu, jangan lupa aku di rantauan..hehe..

kt bawah ni aku printscreen hasil chat kt FB dengan adik aku..
menu hari ni, nasi dagang kari ikan n ayam, ketupat palas, rendang daging, etc..
ETC??
motif bagitau etc pada kak long dia yg tak boleh balik kampung?
melampau betul..huhu..

aku pulak tgh makan ape hari raya ni..
tengah makan kuih raya puasa hari tu..
hahahha...

3 comments:

  1. salam aidiladha, linda. akak tgh bersiaran dr rengit ni..hahaha

    p/s: semangat nak buat dadih this raya bila smpi kg, sekali supermarket sini dah tutup..so no cup dadih..haha..guna loyang jd puding dadih plak...tp sedihhhhh...bergelombang je atas pinggan bila diterbalikkan..hahaha..sib baik tak banjir..mission failed..

    see u on wednesday ye..

    hepi holiday ;)

    ReplyDelete
  2. eheheh, stetmen nak menjeleskan kaklong nye la tu :D

    selamat hari raya qurban buat linda & suami :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute