Saturday, November 12, 2011

Home » » tak jadi macam kakak, macam adik pun boleh...

tak jadi macam kakak, macam adik pun boleh...

wekkkkk..
kahkahkah...
orang lain pakai, aku pun nak pakai..
hehe..
Che Ta, saya pun nak jadik macam Che Ta jugak..
kalau tak pun, macam Ayu Raudhah pun boleh juge...
hikhikhik...
padahal beli set yg biasa je..
tak lengkap pun..
yang macam ni pun dah RM39.39..
uihhh..mahal jugak ekk..
hahahha..
nak kulit muka licin macam Che Ta, tapi kedekut pulak..
acane??

4 comments:

  1. teringin juga nak pakai...tapi set Rania Gold ni untuk 30 tahun ke atas kan?

    * ummi pakai Safi Sari Zaitun aja hehe

    ReplyDelete
  2. Xpernah try...nk tunggu respon dr asleenda dulu.hihi

    ReplyDelete
  3. Akak pon x lengkap, akak Ada tam bah krim siang je, xdak krim malam pong...hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute