Friday, December 16, 2011

Home » » ada macam tengah pregnant 9 bulan tak?

ada macam tengah pregnant 9 bulan tak?

tak de kan..
hehe..
gitu lah..
kot kot ade yang nak tengok perut aku dah besor mana kan..
kate dah menunggu hari nak bersalin ni..
ni masa malam kakak ipar aku dah selamat jadik isteri orang..
recycle je baju kurung ntah kurun ke berapa ntah..
sebab aku dah fedup pegi cari baju mengandung tapi apa ke hal nya semua nak seksi je yang ade jual kat Danau tu ekk..
sebab Danau je yang dekat dgn umah aku..
nak pegi tempat lain, mak yong dah surrender..
last last pakai je baju kurung tu..
huhu..
peace tu dah jadik trademark aku dah..haha..
baju ni pun tak tau dah berapa kali recycle pakai..
gambar ni pulak masa kitorang pergi menghantar pengantin pompuan..
kiranya majlis sambut menantu kat Bora Ombak, Ampang seminggu lepas tu..
ada yang tanya dah berapa bulan ni..
pastu bila aku jawab tengah tunggu hari je ni, mulalah pandang aku atas bawah..
maafkan saya..saya tak bersalah dalam hal ni..
huhu..

owhh..
hari ni genap usia kandungan 37 minggu..
makin hari makin terasa getarnya..
wakakka..lempang nak??

oklah..
sekian..
mekasih sudi bace yer..:)

15 comments:

  1. semoga selamat melahirkan nanti......!!!

    ReplyDelete
  2. cantiknya perut... selamat menanti kehadiran orang baru, semoga semuanya selamat.

    ReplyDelete
  3. selipar ko sama cam selipar aku la.. hahhaha!!!

    ReplyDelete
  4. K.atie doakn semoga selamat melahirkn...Aminnn

    ReplyDelete
  5. @ @e_da
    tp kadang risau jugak..sbb org sekeliling dok kate alah, keciknye perut..baby sihat ke...adeeeehhhh..risau...

    @ cik muda sae
    insyaAllah aminnnnn...mekasih..:)

    @ Amie
    mekasih kak amie..
    takut sebenarnya..huhu..

    @ kak ngah
    ko punye crocs..aku punya croos..mane sama..hehehhe..

    @ azatie
    amin amin Ya Rabbal alaminnn..:)

    ReplyDelete
  6. asleenda: ala perut besar/kecik buakn bermakna ape2.. jnji baby sehat, cukup 2kg ketas ok la tu.. stndrd baby asia.. sy pon mcm awk jugak.. org pandang atas bawah.. tp bkn slh kite, kite nk kecik atau besar kn.. dah mmg begitu lumrah nyer.. yg penting xmo stress dan senyum selalu.. =)

    ReplyDelete
  7. comel jer perut u! me, dah 5 bulan tapi orang ingat baru 3 bulan. kecik jugak. memang 1st baby, camni kowt. neway, gudluck ek! :)

    ReplyDelete
  8. 5 bulan sudah
    ibunyer kecik
    so sbb tu perut nampk kecik

    ReplyDelete
  9. comey je perut k.linda... hjr doakan semoga semua nyer selamat... Amin... :)

    ReplyDelete
  10. muahahahaha..... kecik je dik, akak dl pong smpi 9bulan pakai je baju kurung p keje...keh3x....

    p/s : org kata kalau x suka mekap/melawa ni anak lelaki... :)

    ReplyDelete
  11. lama tak mai blog ni..hehe

    perut sis tak nampak besar sangat pun..cayalah

    ReplyDelete
  12. COMEL JE IBU MENGANDUNG,BB GIRL? HEHE

    ReplyDelete
  13. wow..moga selamat melahirkan baby yep! :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute