Wednesday, December 14, 2011

Home » , » Bedding set baby kecik dah sampai...

Bedding set baby kecik dah sampai...

errrr..
sebenarnya dah lama sampai..
tapi akmaklum lah mummy baby kecik malas nak update dalam blog merah ni..
malas tahap tak boleh nak bendung dah ni..
ingat nak tukar template blog baru lah..
kot kot datang semangat baru nak update hari hari sampai muntah darah..
huhu..

oklah..
meh nak tunjuk tempat tidur baby kecik nanti..
ni je yang mummy dgn abah dia mampu sediakan..hehe..
tilam kekabu..
beli online kat SINI..
pastu aku dengan penuh yakin kondifent pilih corak hello kitty..
padahal jantina baby kecik pun tak tau lagi..
suspen weh anak aku ni..
scan tak nampak..
last last aku beli je ikut naluri hati..
haha..
baju bajan, hooded blanket, mitten booties pun banyak kaler pink dah ni..
gasak lah kan..

sarung tilam dengan sarung bantal aku dah basuh siap siap..
tilam dengan bantal kecik kecik tu pun aku dah jemur kasi kena matahari sikit..
sekarang ni tengah tunggu pemilik sebenar nak tidor atas tu je..
hehe..

oklah..
tu je nak bagitau..
hukhukhuk..
time kasih la sudi baca yer..:)

17 comments:

  1. cantiklah
    brape hrge ea?
    nk tgk link tue,tp xleh bkak fb plak kat opis

    ReplyDelete
  2. @ekin
    ermmm..rate lebih kurang mcm seller tilam kekabu yg lain jugak..
    yg ni saya beli rm120 + postage rm20..
    kire oklah kan..
    nk buat sendiri mmg tak mampu..hehhe..

    @aty
    hehe..tp en asben ckp lagi comel kalau beli corak mickey mouse tu..huhu..

    @nurul hanif
    yeker..mekasihhh..:)

    ReplyDelete
  3. kita sm..xtau jntina baby kite...die pn xnk tnjuk...;-)

    ReplyDelete
  4. wahh comelnya..mesti lena je bby tido nt.

    ReplyDelete
  5. eh..eh..i baru post pasal tilam kekabu. nak g tengok link yg u bagi la.hehe.arigato!

    ReplyDelete
  6. aah takpa..naluri ibu selalu betul.. baby girl la tu..

    sekali keluar hero pun tak apa..kasi redah ja.. ahah!! metro boy gitu..haha!!

    selamat melahirkan anak. semoga semua selamat.

    Set Berpantang Shaklee

    ReplyDelete
  7. @puan aisya
    ha tulah pasal..pemalu kot baby ni macam maknye..hahaha..

    @iizla
    harap2 gituler..huhu..

    @veesakura
    sama² jepun cakap cm mana ekk..hihihi..

    ReplyDelete
  8. eh, kita beli kt tmpt yg sama..=)
    cantik je..coraknye..sesuai tuk boy @ gurl..

    ReplyDelete
  9. Hmm, tulah lm btol makyung x hapdate blog.... Gasakla hello kitty ke ape ke, janji baby selesa.... :)

    ReplyDelete
  10. alahai cute sgtttttt
    suka suka sukaaaa

    ReplyDelete
  11. comeynyer... tengok jer terus berkenan... yang camni bape ek kak...?

    ReplyDelete
  12. i plak yg terase nk baring atas tu..nmpk comfortable sgt! :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute