Thursday, December 15, 2011

Home » , » kotak hikmat baby kecik..

kotak hikmat baby kecik..

pasal box barang baby ni pun nak cerita jugak ke..
hehe..
takpe kan..
semangat nk update tengah berkobar kobar ni..
siap buat schedule entry lagi ni..
sbb sekarang ni aku kat KK..
ada check up..
sekarang ni kena datang check up seminggu sekali dah..

memula nak beli bakul biasa tu nak letak kain baju baby..
tapi en asben kata takde penutup..
nanti habuk pulak baju baby..
alahai..nak kata kat kampung aku tu banyak nau habuknya lah tu..
huhhh..

takpelah..duit dia kan..
ikutkan aje..
yang pink ni buat letak segala kain baju, lampin, mitten booties dan segala mala perihal kain lah..
tak bersusun pun lagi..
aku just letak mcm tu je..
ni beli kt Jusco Wangsa Maju..
rm 35.90 pastu less 50% dapatlah rm 17.95..
see..yakin confident aku beli box kaler pink..
suka sebab ada roda..
boleh tolak tolak guna kaki je..
haha..
yang ni pulak kecik sikit size dia..
yang ni en asben kata tempat letak stok bedak, sabun, lotion dan segala mala barang2 kering..
harga rm 17.90 sebab takde less..
yang ni takde roda..
tapi boleh je kalau nak tolak tolak guna kaki..
haha..

ermm..
tu je kot entry pasal storage barang barang baby kecik ni..
kesian..main simpan dalam box je..
hukhukhuk..
oklah..bye..
mekasih sudi bace yer..:)

7 comments:

  1. cantik boxes tu..
    sama la kita, letak dalam kotak jugak.. tapi beli kat Giant je. huhu

    ReplyDelete
  2. comel kan...1 cukup ke? muhahahaha

    ReplyDelete
  3. same lah box yg pink tu.. tp saya pilih warne putih... hehe comel jek kn... =)

    ReplyDelete
  4. ekin pon beli box cmnie je simpan baju baby
    sbb senang nak angkut balik kampung nnti

    ReplyDelete
  5. k.izan dulu letak dlm bakul biasa tu aje. tak bertutup2 pun.

    tp cantik pulak tgk yg ada tutup ni. cam nak beli lah...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute