Saturday, January 28, 2012

Home » » dah tau lelaki, baru senang nak beli...

dah tau lelaki, baru senang nak beli...

ape lah tajuk aku tu..haha..
hentam jelah ekk..
pikir tajuk je 8 minit..

sebenarnya nilah 1st time aku beli baju asyraf dengan penuh konfiden..
sebab dah tak payah nak ragu ragu pasal jantina lagi..
kalau tak sebelum ni, asal nak beli barang barang baby je mesti konpius laki bini..
laki ke pompuan anak kite ni ekk..
last last beli warna warni..hehe..
ada jugak beli pink terus..

nanti aku tunjuk barang barang kaler pink yang aku beli yer..
ada yang boleh pakai, ada yang memang tak boleh pakai langsung..
next entry yer...

barang barang ni aku beli online je..
ala..barang biasa biasa je..
beli ikut kemampuan..ye tak..?
yang penting NO MORE pink..
haha..
kata mummy blogger..haruslah posing dulu..haha..
i'm super cute..cute ker?
tak sabar nak pakaikan asyraf baju ni..
nak tengok cute ke tak..haha..

bertambah lagi romper asyraf..ntah bila boleh pakai ni..

baju tido angry bird..baju ni besar sikit..
lambat lagi la asyraf boleh pakai ni..
romper feberet abah asyraf..haha.. 
hooded blanket

ape nama mainan yang pakai kat tangan ni..
tapi belum pakai lagi..
mainan tu lagi besar dari tangan asyraf..

baby tight..
yang ni paling tak menahan..haha..
ntah umur berapa bulan baru dapat pakai kasut ni..
penangan mummy asyraf jenis tak sabar..hehe..
































































































































































tu je barangnya..hehe..semua ni beli kat SINI..
tapi apsal mata aku ni still dok ushar baby baby girl ekk..
adoyaiii...

2 comments:

  1. meh usha utk raissa. mak raissa pokai oredy duk borong headband bunga gedabak berkoyan2 hahaha!!
    la ni giler headband bow la pulak.
    adusss.. fenin!

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... Kakngah bb gurl leh la usha headband....kalau si asyraf Pelik la plak kan...hehehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute