Sunday, January 29, 2012

Home » » present from mak ngah sekeluarga...:)

present from mak ngah sekeluarga...:)

hai..selamat hari Ahad..:)
entry ringan je ni..
saje nak update..
ni hadiah dari mak ngah sekeluarga untuk baby asyraf..
baju tu dah selamat asyraf pakai dah..
baby carrier ni je tak tau umur berapa bulan baru boleh guna..
en asben memang nak beli carrier ni..
tapi mak ngah dah bagi present..
Alhamdulillah jimat duit..haha..
baby Asyraf cakap thank you mak ngah..:)

sekian update di hari Ahad..:)

4 comments:

  1. murah rezeki baby dapat byk hadiah =)

    ReplyDelete
  2. akak bg pendapat ek..smntr ingat..kl akak, carrier tu guna bila baby dah kuat leher..meaning boleh tegak kepala dah..kl tak, sian kepala dia terpeleot..just my 2 cent..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute