Friday, February 10, 2012

Home » » Sebulan sudah..:)

Sebulan sudah..:)

sebelum tu aku nak mintak ampun la pada sesapa yang rase aku ni dah takde modal nak update blog..
sikit sikit pasal anak..
macam lah aku sorang je yang ada anak..
reality nya memang aku takde modal nak update blog pun..haha..

aku risau jugak kan..
manelah tau kot kot ade yang terlintas dalam hati dok mengata aku..
hari hari update pasal anak je..
macam dah takde cerita lain..
huhu..sedihnya kalau ada yang pikir macam tu..

dah lah..
malas nak bebel panjang..
hari ni Asyraf dah sebulan..
sekejap je rasa dah besar dah anak bujang aku tu..
ceh..dan dan panggil anak bujang..haha..

tadi time dia tido, aku wat dengki sama itu budak rambut jarang..
saja je aku usik usik suruh bangun..
padahal kalau dia bangun aku jugak yang kene entertain dia..huhu..
sedapnya tido...
jom kacau dia tido..haha..

















separa sedar ni..
mata pun belum bukak habis lagi..
mata dah lah tak berapa besar..


oloh teruknya..
hilang sudah ke macho an anak bujang ku..
huwaaaaa...
berkerut seribu muka..
adehhh..
ok2..
meh nak dodoi lagu pok amai amai..:)

sekian..
mekasih sudi baca entry ni..

8 comments:

  1. alololooo. tak cute daa dia buat muka lagu tu.. :D

    ReplyDelete
  2. Heeee bestkan?? ala ignore je org duk mengata tu..biasa kita akan story apa yg berlaku kat sekeliling kita kan..

    heee beza anak kite sebulan..sbb anak sy dah dua bulan lebih :D

    leh laa jenguk2 blog sy juga~ :)

    ReplyDelete
  3. so cuteeee.. nak pinjam sehari blh kak?? nk jaga..hihi.. :)

    ReplyDelete
  4. Cinta siswi : sehari sonok la jaga, Cuba jaga berhari2... Hehehehe


    Linda, dh x encem la pulok asyraf wat mule cenggitu, sok Dia dh tau baca blog, marah Dia gaknya tau maknya kacau time Dia beradu,... Hehehehe

    ReplyDelete
  5. alohlohlohh sangat comel anak anda ni...hari2 hapdet psai dia 10x sehari pun ok ..comeiiii

    ReplyDelete
  6. akak, nampak mcm dah bambam sikit asyraf. hihi.

    ReplyDelete
  7. tahniah. comeynya. lama tak singgah sini.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute