Monday, March 12, 2012

Home » » bila cuti pantang dah habis...

bila cuti pantang dah habis...

Assalamualaikum..
Ya Allah..rasenya ni paling lama aku tak update blog..
sebulan lebih langsung tak bukak blog sendiri..
ape lagi nak bukak blog orang lain..

kengkawan yang pregnant dah ada yang bersalin dah..
tahniah yer dan selamat bermata panda..hehe..
pada yang menunggu hari tu, selamat menunggu hari..
layan je setiap saat anda pregnant..
percayalah, anda akan merinduinya..:)

pada yang dah habis pantang dan perlu kembali bekerja, selamat bekerja..
jangan lah ada sendu di hati saat menghantar anak kepada babysitter yer..
tak elok untuk kesihatan mahupun production susu..
percayalah..nak dapatkan 2oz pun payah...

saat Asyraf bertukar tangan dengan nenek Zai, terus luluh hati seorang mummy yang perlu kembali bekerja hari ni..huwaaaaaaaa...:(

untuk mengembalikan mood untuk bekerja, mari tatap wajah anak bujang ku..

































hahhh..hamik ko..sebesar besar gambar aku letak..
anak bujang aku dah 2 bulan dah..
tapi ramai ingat Asyraf dah 4 bulan..hehe..

oklah..
tu je dulu..
ni tengah berkira kira nak call nenek Zai tu ke tak payah call..
saje nak tanya Asyraf okey ke tak..
nangis ke tak..
senang tak tido..sebab dia biasa tido kena tepuk tepuk bontot baru lah nak pejam mate..
aduhaiii..

6 comments:

  1. kusss semangat dia, mg elok2 je dok ngan nenek tu ye... :)

    ReplyDelete
  2. yer ar..2 bulan macam ni besar macam 4 bulan..!! alhamdulillah..sihat..:)

    ReplyDelete
  3. ala.. relek la..
    ok je nek zai tu handle.. nangs tu stended baby. tak ngs bukan baby la.. hihih!!

    ReplyDelete
  4. bam bamnyer die! tomei sungguh! auntie cubit pipi bley? hikhikhik

    ReplyDelete
  5. anak bujang dah besar. hihi.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute