Monday, March 26, 2012

Home » , » ubat monday blues...:)

ubat monday blues...:)

layan jelah ekk..
gambar anak bujang aku ni..
makin besar makin banyak akal dia..

minum susu pun kuat..
dulu aku bekalkan EBM 2.5oz x 6 botol..
cukup sampai aku ambik dia dalam pukul 6 camtu..
kadang² ada balance sebotol..

sekarang ni dah tak cukup dah..
nek zai kate dah kena tambah..
so, aku upkan jadik 3oz x 6 botol..
maknenya aku kena bertambah gigih lagi mengepam..
huhu..
ini budak kuat minum susu..
sebab tu dia demokkkk...huhu..
muka tak berapa rela kena bedung..
saje bungkus dia macam tu..
kalau siang hari jangan harap boleh bedung proper..
selagi tak keluar tangan tu, selagi tulah berusaha nak keluarkan jugak..

tido malam pun sama..
selagi tak betul2 lena, jangan harap boleh bedung dia..
mummy kena bersilat dulu, baru boleh bedung..
alahai Asyraf oiiii.. 
muka happy sebab tak kena bedung..hehhe..
owhh..pada yang konpius saya boboi bukan gegurl..
mummy saya ingat saya gegurl masa scan dulu..
sebab tu tilam saya kartun Hello Kitty..hahha..

sekian entry monday blues hari ni..
time kasih sudi bace..:)

6 comments:

  1. tomeinya asyraf!!!

    tambah bambam. geramnnya tengok. huhu.

    ReplyDelete
  2. comelnya..tetiba makin tk sbr mennti saat kelahiran ank ke2 plk..

    ReplyDelete
  3. hahaha, bdk2 skrg tak suka bedung. adli hari tu, kita ikat lutut dia dgn napkin. skrg tidurnya habis 360 darjah dia pusing.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute