Friday, April 27, 2012

Home » , » Anmum Lacta

Anmum Lacta

ada sape yang memang minum susu Anmum Lacta ni tak?
macam mana?ok tak?

aku baru je minum 2 kali..
padahal dah beli 22/4/12 hari tu..hoho..
rasa?
dappppppnyerrrr..
Anmum Lacta ni untuk ibu ibu yang menyusukan baby kan..
aku saja je nak try minum..
tapi mahalnya..bagi aku lah..huhu..
besar ni dah rm21.90..aduhai...
tu yang baru 2 kali minum tu..
jimat katenya..haha..

setakat ni production susu masih okey lagi..
walaupun stok susu tak semeriah orang lain sampai penuh peti ais kan..
syukur Alhamdulillah masih cukup untuk budak demoookk Asyraf tu..

dia sekarang minum 3oz per feeding..
kalau terbangun tengah malam, minum 2oz pun dah lena balik..
3oz untuk baby 3 bulan lebih..normal ke tak?
Asyraf kalau tidur pukul 9 malam, selalunya akan bangun nak susu pukul 5 pagi..
macam tu lah setiap hari..

ehh..dah melalut dah ni..
nk citer pasal susu Anmum Lacta tu je sebenarnya..
hehe..:)

2 comments:

  1. setakat harini aku masih belum perlukan supplement utk nenen. cuma perlupastikan mnm air secukupnya dan makan NASIK! :p

    ReplyDelete
  2. saye minum anmum lacta ni..so far ok lar..tapi tak perasan kesannyer sebab amik ngan makanan2 tambahan lain tuk tambah susu jugak..tapi rasenyer sedap gak kan..;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute