Wednesday, April 11, 2012

Home » » Asyraf - 3 bulan sudah..:)

Asyraf - 3 bulan sudah..:)

sampai berkerut kening tu..
suka dapat naik pocket bike abah dia..

hurmm..
dah 3 bulan Asyraf..
masih belum ada tanda² nak meniarap ke apa ke..
baru nak mengiring je sekarang ni..
mummy dia kalut call tok ma tanya nape Asyraf tak meniarap lagi..
ni gara² mummy dia baca blog mummy lain lah ni..
anak dia belum 3 bulan, tapi dah boleh meniarap..hahha..

tok ma kata memang setiap bayi tu tak sama tahap kebolehan dan tahap pencapaian..
ada yang cepat..ada yang lambat..
yang penting anak kite tu sihat..
mama aku kata aku dulu pun nak masuk 5 bulan baru pandai meniarap..
huhu..

moral of the story..
jangan-samakan-anak-ko-dengan-anak-orang-lain
peace :)

6 comments:

  1. Yes, betul tuh.Tahap derang berbeza-beza.Apa yang penting kita as a Mom stimulate je apa yang patut.Bantu dia...:)

    ReplyDelete
  2. betul tu..kot kang asraf boleh jln time 8 bulan..mane tau kan..mcm su..8 bulan da jln

    ReplyDelete
  3. ye betul tu, jgn samakan anak kita ngan anak org lain, tahap kebolehan berbeza2... yg ptg asyraf sihat bagai johan :P

    ReplyDelete
  4. dah besar bambam ni. hehe. geram tgk!

    ReplyDelete
  5. semangat..!!! badan tegap betul..berketul2..heheh..betul lar tu.setiap bayi berbeza..anak buah saye tak meniarap tau..tapi tetibe jer terus nak bangun merangkak..lagi impress..!! :)

    ReplyDelete
  6. anak saya pon lambat jugak meniarap...4 bulan baru la meniarap
    x pe...sekurang2nye anak kita sihat kan!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute