Wednesday, April 4, 2012

Home » » baju baru..

baju baru..

dah lama tak beli baju untuk Asyraf..
sebab rezeki Asyraf dapat hadiah baju banyak..Alhamdulillah..
tapi tulah..ada yang bagi size newborn banyak yang tak boleh pakai dah..
baru pakai sekali dua je..
yang belum pakai pun ade..
sayang betul..dah la semua comel² belaka..
nak pass kat adik Asyraf?
errrrr...nnt dulu lah kot..
so, korang², kalau nak bagi present kat kengkawan yang baru bersalin tu, beli size besar sikit..ehh
hehhe..

niat aku nak beli baju biase biase je..
yang luar biase aku tak mampu..hukhukhuk..
setakat nak pakai kat umah nek zai je pun..
tak payah nak ber Baby Kiko bagai..
(ayat seorang mummy yang poketnye kempis)
hehhe..

sebab aku ni giler rompers, maka rompers la aku rembat..
satu pack ni baru RM30..
maknenya sehelai baru RM6..
oklah tu kan..
janji anak aku berbaju..
hehe..


















brand Carters ni size dia kecik²..
so, aku saje amik untuk 18 month punye..huhu..
tapi serious muat dengan Asyraf..
cume panjang sikit la..
sebab memang pattern Carters ni kurus panjang..


















boleh la..buat pakai basahan kat umah nek zai..
nak pakai jenjalan pun boleh jugak ni..
yang penting orang yang pakai tu..
ehhh.


















yang ni rompers feberet abah forever..
tp sebab aku amik size besar, tak boleh pakai lagi..
gedobosss besarnya..
yang ni pun aku amik yang 18 month punye..hehhe...
tak lama lagi boleh pakai la ni..
yang ni RM19 jek..


















tak lupe singlet team Malaysia..
yang ni mummy Asyraf yang over..
yg ni RM14..
kuikuikui..

semua ni beli di SINI..
sekian..
time kasih sudi bace n3 merapu ni..

4 comments:

  1. Kalau supin baju bb, mmg geghamm, sume nak amik...kuikuikui

    ReplyDelete
  2. uish, manyaknyer stok romper Asyraf mommie borong..
    hehe, sy suke beli pyjama..
    bahaya penangan asik tgk shopping on9 ni,
    salu ketirisan $$.. ;-p

    ReplyDelete
  3. cantek...umi pun slalu beli rompers ni...kemas je kalu bb pakai...(^_^)

    ReplyDelete
  4. Yang Malaysia Kit tu cantiklah. Nak beli selai untuk Aidi lah.hehe.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute